Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Përtej polemikave, çfarë mund të fitojë Shqipëria nga koncerti i Kanye West?

Mir ne qe ja hodhem dimrit fituam lesh
sic tha dhe Par
Lind pyetja po Turqia a fitoj gje nga ky koncert?

Tani ja hudhem, 100 Mil $ do futen ne arkat e shtetit, dhe shume vende pune do hapen 🤦‍♂️

Di gje per sa vende pune behet fjale? Lol

E mori pushtetin nga sali gerdalla me papunsi 11% dhe per 13 vite e ka ul ne 10%, arritje madhe lol. Ato 300 mije vende pune qe premtoi i mbajti duke i punsuar ne vende si Gjermania, Italia, Franca..etj, ndersa nje pjese tjeter i nisi me gomone ne angli 😄

Jam e vetmja qe as kam degjuar nje kenge te ketij? As e kam idene cfare kengesh kendon. I Vetem nese e kam degjuar rastesisht diku. Per mua eshte thjesht burri i Kardashians. Per kaq e njoh.🤣
I hodha nje sy ca nga kengeve te ketij. Asnje s’njihja dhe asnje s’me ngjiti.

Jam e vetmja qe as kam degjuar nje kenge te ketij? As e kam idene cfare kengesh kendon. I Vetem nese e kam degjuar rastesisht diku. Per mua eshte thjesht burri i Kardashians. Per kaq e njoh.🤣
I hodha nje sy ca nga kengeve te ketij. Asnje s’njihja dhe asnje s’me ngjiti.
Ske degju me pare 😳

Si ka mundesi qe skemi nje incerenator per te djegur plerat e koncertit?
Me sa di une shqipatert pagujn taksen e plerave apo jo?
Është e thjeshtë; lekët e inceneratorëve janë vjedhur. Kanë shkuar ca njerëz në SPAK për këtë mesa më kujtohet.

Back