Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Shefi i surrelit tall dialektin e AlbertitCa po thua? @Antares (e kishe mire Marla) po te akuzojneeeeeeee
S'ke humbur ndonjë gjë, ghetto bullshit lolJam e vetmja qe as kam degjuar nje kenge te ketij? As e kam idene cfare kengesh kendon. I Vetem nese e kam degjuar rastesisht diku. Per mua eshte thjesht burri i Kardashians. Per kaq e njoh.
I hodha nje sy ca nga kengeve te ketij. Asnje s’njihja dhe asnje s’me ngjiti.
Jo qirje Zenith, paguhet depozitimi i mbetjeve.Te pagujm inceneraror kot thua ti! Mir e ke.
Ku eshte incerenatori tiranes qe une paguaj taksen?Çfarë faktesh kanë dal ? Çfarë di ti ?
Ta thashë që nuk merrem unë me inceneratorët merret prokuroria, ka apo nuk ka një të tillë, është abuzuar me fondet apo jo.Ku eshte incerenatori tiranes qe une paguaj taksen?
Red giantEeeee thuj shko gjej shoqet se mu me vjen anash lol
Po kur nuk merresh pse ha mut kot?Ta thashë që nuk merrem unë me inceneratorët merret prokuroria, ka apo nuk ka një të tillë, është abuzuar me fondet apo jo.
Lando ik se do te shajRed giant
Kam harru sa qindra her është më i madh se dielli je.
Shame on me![]()
Jo jo. Plehrat paguhen për t'u djegur, me kontratë.Jo qirje Zenith, paguhet depozitimi i mbetjeve.
@L0verman e di mire si dhe sa paguhet ne Itali per evadimin dhe grumbullimin e plehrave.
Bile ta jap me firme qe po ishte ne veri te Italise e mban koshin e tij me Qeles qe mos ti hedhi komshiu plehrat te koshi i tij.![]()
Une jetoj ne veri o akrepJo qirje Zenith, paguhet depozitimi i mbetjeve.
@L0verman e di mire si dhe sa paguhet ne Itali per evadimin dhe grumbullimin e plehrave.
Bile ta jap me firme qe po ishte ne veri te Italise e mban koshin e tij me Qeles qe mos ti hedhi komshiu plehrat te koshi i tij.![]()
Po ja pra të dëgjojmë edhe këtë patriotin e @Akrepi që jeton brëndaSke te drejte me fol ti meqe jeton jashte
E ke gabimJo jo. Plehrat paguhen për t'u djegur, me kontratë.
Paguan ti per evadimin e plehrave?Une jetoj ne veri o akrep
Dhe ktu ka rregulla shume strikte.
As komshiu nuk ka bythe te hedhi qesen ne koshin tim sepse ajo qese ka nje kod indetifikimi.
Para 17 vitesh kishte kenget me te mira. Varet ne ca faze te jetes ishe atehere. Mbaj mend ne shkolle nje shoqe lozi kengen "stronger" ne makine dhe na pelqeu shume. Cool college kids lol 17 vjet!!! Si dje me duket.Jam e vetmja qe as kam degjuar nje kenge te ketij? As e kam idene cfare kengesh kendon. I Vetem nese e kam degjuar rastesisht diku. Per mua eshte thjesht burri i Kardashians. Per kaq e njoh.
I hodha nje sy ca nga kengeve te ketij. Asnje s’njihja dhe asnje s’me ngjiti.
O Akrep, ketu sistemi funksionon ndryshe. Qeset e plehrave nuk merren ne dyqan! merren nga nje distributor automatik ne rruge dhe jane me ngjyra te ndryshme sipas llojit te mbetjes. Per t’i marre duhet kodi fiskal i personit qe eshte i regjistruar per ate banese. Pra sistemi e di kush i perdor dhe kush paguan taksen, dhe sa paguan per fryme.Paguan ti per evadimin e plehrave?
Te pyeta a paguan per heqjen e plehrave?O Akrep, ketu sistemi funksionon ndryshe. Qeset e plehrave nuk merren ne dyqan! merren nga nje distributor automatik ne rruge dhe jane me ngjyra te ndryshme sipas llojit te mbetjes. Per t’i marre duhet kodi fiskal i personit qe eshte i regjistruar per ate banese. Pra sistemi e di kush i perdor dhe kush paguan taksen, dhe sa paguan per fryme.