• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Përtej polemikave, çfarë mund të fitojë Shqipëria nga koncerti i Kanye West?

Jam e vetmja qe as kam degjuar nje kenge te ketij? As e kam idene cfare kengesh kendon. I Vetem nese e kam degjuar rastesisht diku. Per mua eshte thjesht burri i Kardashians. Per kaq e njoh.🤣
I hodha nje sy ca nga kengeve te ketij. Asnje s’njihja dhe asnje s’me ngjiti.
S'ke humbur ndonjë gjë, ghetto bullshit lol 😂

Te pagujm inceneraror kot thua ti! Mir e ke.
Jo qirje Zenith, paguhet depozitimi i mbetjeve.
@L0verman e di mire si dhe sa paguhet ne Itali per evadimin dhe grumbullimin e plehrave.
Bile ta jap me firme qe po ishte ne veri te Italise e mban koshin e tij me Qeles qe mos ti hedhi komshiu plehrat te koshi i tij. :p

@L0verman e di mire si dhe sa paguhet ne Itali per evadimin dhe grumbullimin e plehrave.
Bile ta jap me firme qe po ishte ne veri te Italise e mban koshin e tij me Qeles qe mos ti hedhi komshiu plehrat te koshi i tij. :p
Jo jo. Plehrat paguhen për t'u djegur, me kontratë.

Une jetoj ne veri o akrep
Dhe ktu ka rregulla shume strikte.
As komshiu nuk ka bythe te hedhi qesen ne koshin tim sepse ajo qese ka nje kod indetifikimi.

Ske te drejte me fol ti meqe jeton jashte
Po ja pra të dëgjojmë edhe këtë patriotin e @Akrepi që jeton brënda

Arben Malaj:

Fama globale??? Nuk jemi ne epokën e gurit.Ndoshta të mbretërve kryeministrorë, po.

Jemi në periudhën e Inteligjencës Artificiale,
ku në milionat e sekondës; dhe
me shume pak lekë
mund të arrish
çdo cep të botës dhe çdo individ të botës globale
për mirë apo për keq.

Ti jeton në "Kopshtin e Edenit" si faraonët e mijëra shekujve më parë.

Ti jeton në kullën e fildishtë të arrogancës dhe të urrejtjes ndaj popullit tënd.

Jemi vendi i fundit në Evropë në testimin PISA.

Pra, të fundit për cilësinë e arsimit.

Jemi të parët për koston e lartë të pagesës nga xhepi të faturave shëndetësore, me rreth 65% të shumës së çmimeve të ilaçeve.

Jemi të fundit për sigurimin e ujit të pijshëm në qytete dhe fshatra.

Jemi të parët në pamundësinë e blerjes së shtëpisë së parë.

Sepse ti ndoqe modelin: Shqipëria sa më e shtrenjtë dhe shqiptarët më të varfër.

Jemi të fundit në garantimin dhe gëzimin e pronës private.

Jemi të parët,
të ndëshkuar nga drejtësia e mohuar

Jemi të fundit jo vetëm në Evropë, ku :
drejtësia vonohet deri
në 21 vite dhe
stoku dosjeve të pa
shqyrtuara janë rreth
200 mijë.

Para pak ditëve rezultuam të parët ne Evrope ku të rinjtë dëshirojnë të braktisin vendin e tyre.

Përqindja ishte tronditëse, shpirtëtisht dërmuese ekonomikisht vrastare
për ekzistencën tone në të ardhmen, jo shumê të largêt.

Janë mbi 67% e të rinjve që duan ta braktisin vendin e tyre.

Jemi në shekullin e 21, në shekullin ku fama nuk blihet,
po fitohet.

Më shumë "famë" Shqipëria ka marrë nga "flamingot" sesa nga një këngëtar 400 milion $ pasuri bipolar, urrejtjenxitës dhe kontravers.

Të cilin e braktisën kompanite më të mëdha sponsorizuese si Adidas për nxitjen e antisemitizmit dhe lartësimin e Hitlerit.

Po pse nuk promovohet Shqipëria nëpërmjet Dua Lipës dhe talenteve të tjera me famë botërore nga trojet shqiptare?

Ti nuk financove këngëtarin,
Ti financove organizatorët.

Babëzia jote për pushtet, deri kriminale, nuk ka kufi: etik, moral, shoqëror,
Pergjegjesi buxhetore
papërgjegjshmëri politike

Koha është gjykatësi më i madh!

Kujdes nga mallkimi me shpirt i njerëzve të varfër të vendit tonë!

Jam e vetmja qe as kam degjuar nje kenge te ketij? As e kam idene cfare kengesh kendon. I Vetem nese e kam degjuar rastesisht diku. Per mua eshte thjesht burri i Kardashians. Per kaq e njoh.🤣
I hodha nje sy ca nga kengeve te ketij. Asnje s’njihja dhe asnje s’me ngjiti.
Para 17 vitesh kishte kenget me te mira. Varet ne ca faze te jetes ishe atehere. Mbaj mend ne shkolle nje shoqe lozi kengen "stronger" ne makine dhe na pelqeu shume. Cool college kids lol 17 vjet!!! Si dje me duket.

E mori Kimja per burr kur ishte ne prime ky. Kur u cmend e la.

Nejse do me falni se nuk e lexova temen tamam.

Paguan ti per evadimin e plehrave?
O Akrep, ketu sistemi funksionon ndryshe. Qeset e plehrave nuk merren ne dyqan! merren nga nje distributor automatik ne rruge dhe jane me ngjyra te ndryshme sipas llojit te mbetjes. Per t’i marre duhet kodi fiskal i personit qe eshte i regjistruar per ate banese. Pra sistemi e di kush i perdor dhe kush paguan taksen, dhe sa paguan per fryme.

O Akrep, ketu sistemi funksionon ndryshe. Qeset e plehrave nuk merren ne dyqan! merren nga nje distributor automatik ne rruge dhe jane me ngjyra te ndryshme sipas llojit te mbetjes. Per t’i marre duhet kodi fiskal i personit qe eshte i regjistruar per ate banese. Pra sistemi e di kush i perdor dhe kush paguan taksen, dhe sa paguan per fryme.
Te pyeta a paguan per heqjen e plehrave?

Back