• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Profesioni te ciln sdo e beje kurre...?

Në përgjithësi të gjitha punët që kërkojnë të jesh bashkpunues ose të punosh me njerëz nuk i kam qejf. Nuk më pëlqejnë, nëse bëj ndonjë punë të tillë do e bëja nga halli jo nga kënaqësia.

Në përgjithësi të gjitha punët që kërkojnë të jesh bashkpunues ose të punosh me njerëz nuk i kam qejf. Nuk më pëlqejnë, nëse bëj ndonjë punë të tillë do e bëja nga halli jo nga kënaqësia.
Ca pune do beje me qef

Po shko puno tek kopshti zoologjik athere po sdeshe te punosh mr njerez

Ca pune do beje me qef
Punë që kanë të bëjnë me aftësi mendore por që bëhen vetëm dhe më pas punën që bën ta raportosh tek dikush tjetër. Siç e thashë; nuk jam i aftë të punoj në grup. Më pëlqen puna vetëm. Nuk e di ça pune mund të ekzistoj që ta bësh vetëm. Mbase shkrimtar është punë që mund të bëhet vetëm por s'kam aftësi aty.

Po shko puno tek kopshti zoologjik athere po sdeshe te punosh mr njerez
Prandaj s'po punoj momentalisht. Dua një punë që vërtetë mund ti përkushtohem dhe ta bëj me kënaqësi pa u ndjer i lodhur dhe pa u ankuar, por duke u zgjuar në mëngjes me gëzim për të shkuar në punë. Nëse puna nuk të bëhet qëllim jete atëhere bëhet për lekë dhe nuk e dua vetëm për këtë, dua të jet qëllim.

Punë që kanë të bëjnë me aftësi mendore por që bëhen vetëm dhe më pas punën që bën ta raportosh tek dikush tjetër. Siç e thashë; nuk jam i aftë të punoj në grup. Më pëlqen puna vetëm. Nuk e di ça pune mund të ekzistoj që ta bësh vetëm. Mbase shkrimtar është punë që mund të bëhet vetëm por s'kam aftësi aty.
Ose laburant
Gjith diten aty ne laburator duke bo eksperimente

Back