Akrepi
Anëtar
- Anëtar
- Jan 3, 2012
- Postime
- 111,866
- Pikët
- 113
Ce dua?Njoh nje psikolog te mire....
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ce dua?Njoh nje psikolog te mire....
Do vish te ma spastrosh njerin?Unë do ta bëja e pa pagesë në disa raste![]()
Sa jep?Do vish te ma spastrosh njerin?![]()
Pa lek me qe the vet pa me lek ka plot.Sa jep?
Thash në disa rastePa lek me qe the vet pa me lek ka plot.![]()
Nuk e fut dot edhe kete rastin tim te rastet e tua te veqanta?Thash në disa raste
Ky rasti jot s ësht nga ata
Vrite vet pa lekë![]()
NcuqNuk e fut dot edhe kete rastin tim te rastet e tua te veqanta?
Kthe nje pergjigje per ashtu si e lexove ti.Une e lexova pozicioni![]()
No commentKthe nje pergjigje per ashtu si e lexove ti.![]()
Gruje do me lesh mes 4 rrugveSa jep?
Po analist?Kamarier, banakier, magazinier dhe punëtor krahu. Këto s'do i bëja asnjëherë.
Në përgjithësi të gjitha punët që kërkojnë të jesh bashkpunues ose të punosh me njerëz nuk i kam qejf. Nuk më pëlqejnë, nëse bëj ndonjë punë të tillë do e bëja nga halli jo nga kënaqësia.Po analist?
Ca pune do beje me qefNë përgjithësi të gjitha punët që kërkojnë të jesh bashkpunues ose të punosh me njerëz nuk i kam qejf. Nuk më pëlqejnë, nëse bëj ndonjë punë të tillë do e bëja nga halli jo nga kënaqësia.
Po shko puno tek kopshti zoologjik athere po sdeshe te punosh mr njerezNë përgjithësi të gjitha punët që kërkojnë të jesh bashkpunues ose të punosh me njerëz nuk i kam qejf. Nuk më pëlqejnë, nëse bëj ndonjë punë të tillë do e bëja nga halli jo nga kënaqësia.
Punë që kanë të bëjnë me aftësi mendore por që bëhen vetëm dhe më pas punën që bën ta raportosh tek dikush tjetër. Siç e thashë; nuk jam i aftë të punoj në grup. Më pëlqen puna vetëm. Nuk e di ça pune mund të ekzistoj që ta bësh vetëm. Mbase shkrimtar është punë që mund të bëhet vetëm por s'kam aftësi aty.Ca pune do beje me qef
Prandaj s'po punoj momentalisht. Dua një punë që vërtetë mund ti përkushtohem dhe ta bëj me kënaqësi pa u ndjer i lodhur dhe pa u ankuar, por duke u zgjuar në mëngjes me gëzim për të shkuar në punë. Nëse puna nuk të bëhet qëllim jete atëhere bëhet për lekë dhe nuk e dua vetëm për këtë, dua të jet qëllim.Po shko puno tek kopshti zoologjik athere po sdeshe te punosh mr njerez
Ose laburantPunë që kanë të bëjnë me aftësi mendore por që bëhen vetëm dhe më pas punën që bën ta raportosh tek dikush tjetër. Siç e thashë; nuk jam i aftë të punoj në grup. Më pëlqen puna vetëm. Nuk e di ça pune mund të ekzistoj që ta bësh vetëm. Mbase shkrimtar është punë që mund të bëhet vetëm por s'kam aftësi aty.