MR ZEID
Monoteist
Bravo sinjora nje gur e 20 zoq deshe te qelloje, por vetem nje fillogrek kape dhe ai nuk eshte nga jugu .C'ti besh ka lindur ne jug.![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Bravo sinjora nje gur e 20 zoq deshe te qelloje, por vetem nje fillogrek kape dhe ai nuk eshte nga jugu .C'ti besh ka lindur ne jug.![]()
Në fakt ai eshte jugor, vjen nga një qytet ku u ngrit flamuri ne 1912.Bravo sinjora nje gur e 20 zoq deshe te qelloje, por vetem nje fillogrek kape dhe ai nuk eshte nga jugu .
Eshte tjerer gje kur e ben individu dhe tjeter gje kur e ben nje biznes qe është shtylla kurrizore e ekonomisë së një vendiKe shqiptar qe e bejne kete ne USA. E nxjerrin biznesin me humbje, ose i hedhin ne emer te prinderve qe mos paguajne shume taksa dhe mundesisht i ke dhe me ndihma.
Bravo greku bambino, anglisht i thone"thank you for being honest" origjina dhe atesia nuk mund ti mohosh kush do qoft.Nuk jam filogrek....jam grek
Nuk shkon dot se nuk e pranojne po nuk ishte pjeshk , duhet te jesh sexy se tremb turistetVetem @Bad_Teacher do veje atje, ne te tjeret matan gardhit.![]()
Nuk eshte i till, mundet te ket lindur atje ai ose gjyshi i tij, por ky rrenjet i ka tek greku...Në fakt ai eshte jugor, vjen nga një qytet ku u ngrit flamuri ne 1912.![]()
MR Zeid, s'ka pune origjina ketu, ai as qe po shan ose ofendon ndonjë anëtar, përkundrazi ai po zhvillon një bashkëbisedim me anetare te ndryshem, duke u përqendruar te thelbi i temes. Eshte anetar i vjeter dhe i respektuar.Nuk eshte i till, mundet te ket lindur atje ai ose gjyshi i tij, por ky rrenjet i ka tek greku...
Duket si flet ai.
Relax!!! Kush shau ketu, ai vet tha qe eshte grek. te gjith po diskutojne dhe jo vetem ai. Un jam antar me i vjeter se ai, dhe jam shume i sigurt, qe jam shume i rrespektuar nga shqiptaret e vertet...MR Zeid, s'ka pune origjina ketu, ai as qe po shan ose ofendon ndonjë anëtar, përkundrazi ai po zhvillon një bashkëbisedim me anetare te ndryshem, duke u përqendruar te thelbi i temes. Eshte anetar i vjeter dhe i respektuar.
Paraja ben dhe nektarinen te te duket si pjeshk.Nuk shkon dot se nuk e pranojne po nuk ishte pjeshk , duhet te jesh sexy se tremb turistet![]()
Te dy anetare te vjeter jeni, me mire te perqendrohemi te tema, sesa kush eshte tjeteri ne realitet, ketu vec po diskutojme. Sigurisht qe do te kete dhe këndvështrime te ndryshme nga anetare te ndryshem, kjo eshte krejtësisht normale.Relax!!! Kush shau ketu, ai vet tha qe eshte grek. te gjith po diskutojne dhe jo vetem ai. Un jam antar me i vjeter se ai, dhe jam shume i sigurt, qe jam shume i rrespektuar nga shqiptaret e vertet...
Je i sigurt ti për atësinë tende?Bravo greku bambino, anglisht i thone"thank you for being honest" origjina dhe atesia nuk mund ti mohosh kush do qoft.
Ishte nje shoku im me gruan dhe djalinParaja ben dhe nektarinen te te duket si pjeshk.
Pastaj Badi mund te jete mama sexy.![]()
Ajeti i kishte fol çunit gjermanisht
Babi më mirë do shkote për nai pjeshkë se me pa ato zdromsat
Si duket eksperiencen tende do ta ndash me forumin. Fol djalosh nuk eshte faji joti.Je i sigurt ti për atësinë tende?![]()
He se behet dhe ai ashtu, gjithe per mire e nisin pastaj i prish lekuMë e mira do ishte qe ti te beheshe minister, ose biznesmen, ke shumë know how!
Te dish eshte thesar, t'i vesh ne praktikë ka shumë pengesa, plus dhe ujqër grabitqare..
E kuptoj shume mire impaktin ekonomik dhe benefitet qe sjell turizmi, por tek ne tregu eshte monopolizuar, qe do t'thote ai fshatari myzeqese nuk ja shet dot fruta perimet e tij resorteve sepse nuk ja jep shansin njeri, ai prap ne autostrade do perfundoj me ndonje xhep ne 40 grade temperature per ti shit ato fruta perime, kjo sa per t'marre nje shembull por ka dhe plot shembuj tjere.
Ps...Ne 5 vitet e fundit Shqiperia ka pritur rreth 10 mln turiste ne vit (mesatarja), si thua ti eshte rritur mireqenia e njerzve, ka ngel ne vend numero apo eshte perkeqesuar?
He se behet dhe ai ashtu, gjithe per mire e nisin pastaj i prish leku![]()