Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Ke shqiptar qe e bejne kete ne USA. E nxjerrin biznesin me humbje, ose i hedhin ne emer te prinderve qe mos paguajne shume taksa dhe mundesisht i ke dhe me ndihma.
Eshte tjerer gje kur e ben individu dhe tjeter gje kur e ben nje biznes qe është shtylla kurrizore e ekonomisë së një vendi

Nuk eshte i till, mundet te ket lindur atje ai ose gjyshi i tij, por ky rrenjet i ka tek greku...
Duket si flet ai.
MR Zeid, s'ka pune origjina ketu, ai as qe po shan ose ofendon ndonjë anëtar, përkundrazi ai po zhvillon një bashkëbisedim me anetare te ndryshem, duke u përqendruar te thelbi i temes. Eshte anetar i vjeter dhe i respektuar.

MR Zeid, s'ka pune origjina ketu, ai as qe po shan ose ofendon ndonjë anëtar, përkundrazi ai po zhvillon një bashkëbisedim me anetare te ndryshem, duke u përqendruar te thelbi i temes. Eshte anetar i vjeter dhe i respektuar.
Relax!!! Kush shau ketu, ai vet tha qe eshte grek. te gjith po diskutojne dhe jo vetem ai. Un jam antar me i vjeter se ai, dhe jam shume i sigurt, qe jam shume i rrespektuar nga shqiptaret e vertet...

Relax!!! Kush shau ketu, ai vet tha qe eshte grek. te gjith po diskutojne dhe jo vetem ai. Un jam antar me i vjeter se ai, dhe jam shume i sigurt, qe jam shume i rrespektuar nga shqiptaret e vertet...
Te dy anetare te vjeter jeni, me mire te perqendrohemi te tema, sesa kush eshte tjeteri ne realitet, ketu vec po diskutojme. Sigurisht qe do te kete dhe këndvështrime te ndryshme nga anetare te ndryshem, kjo eshte krejtësisht normale.

E kuptoj shume mire impaktin ekonomik dhe benefitet qe sjell turizmi, por tek ne tregu eshte monopolizuar, qe do t'thote ai fshatari myzeqese nuk ja shet dot fruta perimet e tij resorteve sepse nuk ja jep shansin njeri, ai prap ne autostrade do perfundoj me ndonje xhep ne 40 grade temperature per ti shit ato fruta perime, kjo sa per t'marre nje shembull por ka dhe plot shembuj tjere.

Ps...Ne 5 vitet e fundit Shqiperia ka pritur rreth 10 mln turiste ne vit (mesatarja), si thua ti eshte rritur mireqenia e njerzve, ka ngel ne vend numero apo eshte perkeqesuar?

Me se fundmi, foli edhe Jimmy Dore,

Zgjohuni qorra, kudo ne Bote.

Edhe ju ne USA

Back