Bradland
V.I.P
- Anëtar
- Apr 25, 2024
- Postime
- 34,835
- Pikët
- 113
Kshu poSala ne ato momente do ngrej dy gishtat perpjete me sloganin “ this is a miracle of freedom “
Nderkohe Edi … aman o Saliiii oooo Saliiiiiiih![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kshu poSala ne ato momente do ngrej dy gishtat perpjete me sloganin “ this is a miracle of freedom “
Nderkohe Edi … aman o Saliiii oooo Saliiiiiiih![]()
Po cila është e njëjta kauzë që po bashkohen se unë po dëgjoj kaq shumë kauza sa nuk e di më.Nëpër qytete të Europës dhe botës, shqiptarët po e çojnë zërin e tyre edhe jashtë kufijve. Nga Tirana në Milano, Berlin e Londër, diaspora po bashkohet për të njëjtën kauzë
Mos u ekzalto kaq shume, mba pak ekuiliber sa per sy e faqe te pakten.Aty vetem njeri ishte nga zverrneci
Te tjeret ishin patronazhistet e rames.
Ne vlore mbrem ne fjalimin e rames ishin vetem puntoret e bashkis dhe familjaret e tyre.
Mori fund rama plako nuk genjehen me shqiptaret me fjale boshe
Diktatoret e kan te gjithe fundin njesoj akrep
Shpresojme qe ky te reflektoj sa me shpejt
Sepse tani situata ka marr permasa vertet botrore
Pse Enveri nuk e përmbyti komplet Kukësin do na bënte një nderPër informacionin tënd, dhe të tjerëve
Sonte në protestë kanë mbajtur fjalim thuthuçët e Veliajt.
Ata që zh'bënë protestën e studentëve & të fëmijës së shkollës Fan Noli
Emrat i kam cituar që në fillim të tematikës
Ajo që i bashkon njerëzit nuk është gjithmonë një kërkesë e vetme, por një ndjenjë e përbashkët pakënaqësie dhe dëshire për ndryshim.Po cila është e njëjta kauzë që po bashkohen se unë po dëgjoj kaq shumë kauza sa nuk e di më.
Populli ecen me shprese se e nesermja do jet me e mire o mogli. Rames ja dham mundesin 13 vite perpara dhe na genjeu me programin e tij politik.Si mund te behet 1 revolucion politik kur kudo dhe sido te besh o kta o fara e tyre vjen ne pushtet?
Mos u nxito, nuk i eshte bashkuar vetem kosova shqiperise jo , shiko sa mbeshtetje po marrim nga e gjithe bota.Me vjen keq ta them o Love po këta te Kosovës e dhjen protestën....nisi bukur.
Kush eshte kjo injorante qe dashka te ndryshoj "regjimin" ne nje shtet tjeter siç e permend Shqipërinë.....?
Që të ndriçoheshe me shoqen BallukePse Enveri nuk e përmbyti komplet Kukësin do na bënte një nder![]()
Ti, & fytyra e percudnuar e revolucionit francez.ABSOLUTISHT ashtu eshte. Komplet e izoluar dhe shume afer Europes. Kam shkruar edhe ketu muaj me pare.
View attachment 354905

Une jam per rrotacion politik cdo dy vjet..Mos u ekzalto kaq shume, mba pak ekuiliber sa per sy e faqe te pakten.
Gjyqe popullore vetem ne kohen e Enverit beheshin
Ne fund te fundit eshte populli qe vendos jo autobuset tranzit nga Athina dhe Prishtina, populli ka folur bile shume qarte.
Nje pakice as do kete kurre mundesi ti imponohet me dhune shumices popullit, koken e tyre do hane shume shume.
Populli ecen me shprese se e nesermja do jet me e mire o mogli. Rames ja dham mundesin 13 vite perpara dhe na genjeu me programin e tij politik.
Ka ardh ora te japi llogari per gjithcka ka vjedhur ..
Nga kjo protest do dalin njerez te denj per ta drejtuar vendin! Njerez qe do ndezin nje fije shprese per brezin e ri.
Mos u nxito, nuk i eshte bashkuar vetem kosova shqiperise jo , shiko sa mbeshtetje po marrim nga e gjithe bota.
Diktaturen nuk e do njeri plako
Hë mos ja fut kot nashtiMos u nxito, nuk i eshte bashkuar vetem kosova shqiperise jo , shiko sa mbeshtetje po marrim nga e gjithe bota.
Diktaturen nuk e do njeri plako
Khazar tipik!Ti, & fytyra e percudnuar e revolucionit francez. View attachment 355154
VotimeHë mos ja fut kot nashti
Gjith bota ne ankth e me sytë nga shqiperia
Shoku...gomarin e nxjer nga balta I zoti.
Ndryshimi mund te vij vetem nga shqiptaret ketu dhe emigrantet nese votojnë masivisht
Fytyra jote, dhimbja jote, Qazo. Ai qe eshte sterr nga brenda urren jeten e lirine.Khazar tipik!
Te dhemb cfar po ndodh?
Po flitet ne te gjitha vendet e europes..hape tv dhe shiko si po trajtohet kjo ceshtje!Hë mos ja fut kot nashti
Gjith bota ne ankth e me sytë nga shqiperia
Shoku...gomarin e nxjer nga balta I zoti.
Ndryshimi mund te vij vetem nga shqiptaret ketu dhe emigrantet nese votojnë masivisht
Khazar tipik!Fytyra jote, dhimbja jote. Ai qe eshte sterr nga brenda urren jeten e lirine.
Edhe njehere qe ta kuptosh, nuk ka renedesi per cfare je ti.Une jam per rrotacion politik cdo dy vjet..
peshku mbas 3 ditesh qelbet nga koka ja kshu..
Kemi 13 vjet o shok qe degjojme prralla me nastradin!!
Cdo dit skandale vjedhjesh
Cdo dite vrasje
Cdo dite vendi shpopullohet
Ca duhet te ndodhi me shume ?
Qe edhe ti te thuash rama ik?
Ore dhe ne Hamerike I jane kundërvënë Trumpit po kjo nuk do te thotë po u rruhet shume per Shqipërinë.Po flitet ne te gjitha vendet e europes..hape tv dhe shiko si po trajtohet kjo ceshtje!
Italia po mbeshtet protesten duke then se vet populli tyre duhet te marri shembull nga shqiptaret
Per tu ngritur per padrejtsit qe meloni po i ben italis.
Ti mendin se BE nuk do i thote rames te dorhiqet?