MR ZEID
Monoteist
Ky eshte cifut i kamoflazhur mes shqiptaresh,,, Si me shaka sot do ti mashtroj shqiptaret.Qe je icik Ramist je ti.![]()
Dhe kur ti vij koha e cifutit, do kthej koburen ua zbrazi shqiptarve pa u menduar nje second ..
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ky eshte cifut i kamoflazhur mes shqiptaresh,,, Si me shaka sot do ti mashtroj shqiptaret.Qe je icik Ramist je ti.![]()
Po çuni çimit po protestonPrefekti eshte Shkelqim Hajdari, ish prokuror, por ky ska lidhje me vendosjen e ktyre flamujve, sepse per dekorimet e qytetit merret Bashkia, dhe aktualisht ajo qe zevendeson Veliajn eshte Anuela Ristani, nje kukull qe i thone bej kte bej ate, firmos ktu firmos aty![]()
Flamujt e Rames e?
Flamujt e Rames e?
Gjys grek eshte ai e ka thene vete.No no ato greke … lol
Jam 100% grek ...mos mi ha ato 50 se me ngel qefiGjys grek eshte ai e ka thene vete.
Gjys grek eshte ai e ka thene vete.
Fjale ka plot ky po veprat i ka ndryshe. Shife ketu duke nderu nje nga antishqiptaret me te medhenj.Ja degjoje degjoje se sa grek dhe gjysem grek eshte … lol
rtsh.al
Fjale ka plot ky po veprat i ka ndryshe. Shife ketu duke nderu nje nga antishqiptaret me te medhenj.
![]()
Busti i Konstantinos Micotakisit në Derviçan, Rama: Personazh historik i Greqisë fqinje - RTSH
Busti i Konstantinos Micotakisit në Derviçan, Rama: Personazh historik i Greqisë fqinjertsh.al
Zana imagjino turmën e protestuese të zërë me shufër mullaqeve gjithë politikanët ... turma vët me shufër e ata bët me vrap ... po ça them dhe unë , këto janë ëndrra që realizohen vetëm në Nepal..
Zana imagjino turmën e protestuese të zërë me shufër mullaqeve gjithë politikanët ... turma vët me shufër e ata bët me vrap ... po ça them dhe unë , këto janë ëndrra që realizohen vetëm në Nepal..
Megjithatë .. nuk është keq të ëndërrojë njeriu, ndodh qe edhe dalin ëndrrat ndonjëherë
E perse duhet t’ju provokojne??Tirana sot
Sigurisht dikush ne mllef e siper mund t'i grise kta flamuj gjenocidial, dhe ky eshte qellimi i vendosjes se ktyre flamujve qe protesten t'a shnderrojne nga anti Rama, ne anti semitisem, taktike e peshtire per ta zhbërë qellimin e protestes
View attachment 355470
Mos fli mbi dafina se këta të bëjnë gjëmën ... dhe Edi e di , vetëm ti se ke marrë veshBoll me k’te turmen Edhe ti ..se na jane perzier zorret .
Kush eshte kjo turme ? Lluma pa lidhje … se turmen e vertete i ke ne pune dhe neper ara duke siguruar te ardhurat ditore .
Po boll mo se ju vjen era qe K’tu boll .Mos fli mbi dafina se këta të bëjnë gjëmën ... dhe Edi e di , vetëm ti se ke marrë vesh