Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

Prefekti eshte Shkelqim Hajdari, ish prokuror, por ky ska lidhje me vendosjen e ktyre flamujve, sepse per dekorimet e qytetit merret Bashkia, dhe aktualisht ajo qe zevendeson Veliajn eshte Anuela Ristani, nje kukull qe i thone bej kte bej ate, firmos ktu firmos aty 😁
Po çuni çimit po proteston 🤣🤣

Ky eshte cifut i kamoflazhur mes shqiptaresh,,, Si me shaka sot do ti mashtroj shqiptaret.
Dhe kur ti vij koha e cifutit, do kthej koburen ua zbrazi shqiptarve pa u menduar nje second ..
Ti e mban këtë banderolen🤣🤣
1000144765.jpg

Propaganda cifute te forumit, eshte e njejta e shejtanerve, mundohen te tallen me njerzit ti zbrapsin, kur e shikojne qe nuk kan fuqi tjeter.
Kerma e surelit duhet te hiqet zvare.

Fjale ka plot ky po veprat i ka ndryshe. Shife ketu duke nderu nje nga antishqiptaret me te medhenj.

Une nuk shikoj asnje ndryshim mes juve dhe grekeve & urretjes ndaj tij .

Jeni helmuar perfundimisht … thirrjet , protestat , hate & c’do gje … aty sikur jane shpengulur greket qe protestojne dhe jo Shqiptaret . lol

@edlin ti dhe @Venom ..I keni vene flamujt Izraelite mo ? lol
Zana imagjino turmën e protestuese të zërë me shufër mullaqeve gjithë politikanët ... turma vët me shufër e ata bët me vrap ... po ça them dhe unë , këto janë ëndrra që realizohen vetëm në Nepal..
Megjithatë .. nuk është keq të ëndërrojë njeriu, ndodh qe edhe dalin ëndrrat ndonjëherë

Zana imagjino turmën e protestuese të zërë me shufër mullaqeve gjithë politikanët ... turma vët me shufër e ata bët me vrap ... po ça them dhe unë , këto janë ëndrra që realizohen vetëm në Nepal..
Megjithatë .. nuk është keq të ëndërrojë njeriu, ndodh qe edhe dalin ëndrrat ndonjëherë

Boll me k’te turmen Edhe ti ..se na jane perzier zorret .

Kush eshte kjo turme ? Lluma pa lidhje … se turmen e vertete i ke ne pune dhe neper ara duke siguruar te ardhurat ditore .

Boll me k’te turmen Edhe ti ..se na jane perzier zorret .

Kush eshte kjo turme ? Lluma pa lidhje … se turmen e vertete i ke ne pune dhe neper ara duke siguruar te ardhurat ditore .
Mos fli mbi dafina se këta të bëjnë gjëmën ... dhe Edi e di , vetëm ti se ke marrë vesh

Mos fli mbi dafina se këta të bëjnë gjëmën ... dhe Edi e di , vetëm ti se ke marrë vesh
Po boll mo se ju vjen era qe K’tu boll .
Boll se nuk late m… pa bere hero neper k’to turma filogreke .

Back