• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Qytetarët rrëzuan gardhin në zonën e mbrojtur Pish Poro-Nartë

O akrep mbaje mer veten. Po prish miqesin 20 vjecare per fucking politik.

Mblidhe veten se te kam lexuar qe kur e filluat kete debat
Nuk e prish une per politike por nuk kam pse ti duroje une lloj lloj legenash qe sa hapin syte e deri sa flene ngelen duke share e duke bullizuar.
Dhe je ti qe u ke dhene krah ta bejne kete gje.

Ndërsa ti mando ben mire ti futesh ndonje ban ndonjërit ketu se e ka tepruar.

cfar shoqerie ke pasur? ajo ka qene komplet fallco dhe mashtrim. Kur preken interesat e atnishqiptarve me planet e tyre shoqeria fallco kethehet ne realitet .

Nuk e prish une per politike por nuk kam pse ti duroje une lloj lloj legenash qe sa hapin syte e deri sa flene ngelen duke share e duke bullizuar.
Premtoj Mandit që nuk do shash më. Mjafton vetëm ti premtosh që nuk do shash më në forum dhe e di ça do ndodhi ? Do mendosh; po nëse shaj prapë çfarë do ndodh ? Do thyej premtimin, po unë i mbaj premtimet se një njeri i drejtë nuk i thyen ato. Çfarë njeriu do të jesh ti Akrep ? Ai që prekesh kur të tjerët të bullizojnë apo ai që ka forcë të përballoj ku e hedh jeta ?

Ska pune krahu ketu, njerzve i ka vajtur thika ne palc. Bindjet e tuaja politike mbaj per vete, por jo ti kunderviheni popullit qe po proteston.
Na keni bere agjenta e cdo lloj bullizmi qe po lexojm ketu.

Meruni me temen, dhe jo me propagand

cfar shoqerie ke pasur? ajo ka qene komplet fallco dhe mashtrim. Kur preken interesat e atnishqiptarve me planet e tyre shoqeria fallco kethehet ne realitet .
Mr zeid a ka mundesi mos te hysh ne keto biseda. Meru me temen, me antaret ka kush meret

Ska pune krahu ketu, njerzve i ka vajtur thika ne palc. Bindjet e tuaja politike mbaj per vete, por jo ti kunderviheni popullit qe po proteston.
Na keni bere agjenta e cdo lloj bullizmi qe po lexojm ketu.

Meruni me temen, dhe jo me propagand
Ore po cu duhet ju me bindjet e mija politike?
Une s'po te pyes ty dhe askend se ca bindje politike keni ju?
Une nuk kam problm me ca shkruani ju, dhe nuk u shaj e bullizoj per ate qe shkruani.
Thjesht me ler dhe mua te them ate qe dua une, une skam pse shkruaj si do ti.
Une nuk shaj njeri por kam vendosur qe kush ta bej me mua do marri trefish mbrapsht

Ore po cu duhet ju me bindjet e mija politike?
Une s'po te pyes ty dhe askend se ca bindje politike keni ju?
Une nuk kam problm me ca shkruani ju, dhe nuk u shaj e bullizoj per ate qe shkruani.
Thjesht me ler dhe mua te them ate qe dua une, une skam pse shkruaj si do ti.
Une nuk shaj njeri por kam vendosur qe kush ta bej me mua do marri trefish mbrapsht
Po kush te ka penguar ty ne 20 vjet te thuash mendimin tend ? Nqs nuk e mban dot shakan me antaret qe ke kofidenca beja te qart qe ne fillim, dhe ska pse te kaloj situata ne ofendime.

E pe sa shpejt i kish gjetur Rama arrestimet ,penalitet e protestuesve? 🤣

Kisha kohe qe s'merrja gjoba, biles m'jane rrit dhe piket e patentes vitet e fundit, por qe kur kam fillu te dal ne proteste cuditerisht me kishin ardh 2 gjoba ke e-Albania 😏. Tani ka 2 gjera ose kemi spiuna nga mbrapa qe na shoqerojne deri sa i hypim mjetit, ose kane instalu kamera me "facial recognition" sepse nuk shpjegohet ndryshe.

Mandi e di çfarë ? Shqipëria është shtet sovran. Ka kontroll në territorin e tij dhe të huajt nuk vendosin se çfarë do bëhet me territorin shqiptarë përveçse qeverisë që udhëheq. Politikanët e huaj, mund të japin mendime, rekomandime po në fund vendos qeveria shqiptare. Shpresoj që të kuptosh se bota nuk është me shqiptarët janë disa politikanë të huaj me protestuesit.

Kisha kohe qe s'merrja gjoba, biles m'jane rrit dhe piket e patentes vitet e fundit, por qe kur kam fillu te dal ne proteste cuditerisht me kishin ardh 2 gjoba ke e-Albania 😏. Tani ka 2 gjera ose kemi spiuna nga mbrapa qe na shoqerojne deri sa i hypim mjetit, ose kane instalu kamera me "facial recognition" sepse nuk shpjegohet ndryshe.
Mos të duket çudi, vetë Edi ka deklaruar se ne kemi sistemin e vëzhgimit ndër më të sofistikuarit në botë , teknologji izraelite

Ska nevoj per facial recognition edhe pse fare mire mund ta marrin hua nga amazon. Thjesht shofin targat edhe eshte kollaj fare.

Po kush te ka penguar ty ne 20 vjet te thuash mendimin tend ? Nqs nuk e mban dot shakan me antaret qe ke kofidenca beja te qart qe ne fillim, dhe ska pse te kaloj situata ne ofendime.
Mandi ti tani ca mendon se po llafos me nje deficent?
E di si e bejne ata mbasi me thone ( jo vetem mua ) patronazhist pastaj leshoje hyneret, patronazhistet do hane mut, do hane bajga do u bejme kete e ate...
Di dhe une te hedh rromuze dhe sharje, nuk them shoku_tanku por po them "ai legeni qe del xhiro ne bulevard shoqeruar me qen rruge qe do ti jap te haje kete e ate"
Ose mos te referohem ty me emer por te them shefi ose admini...si do te vinte ty te lexoje ndonje gje nga keto?
Prandaj ne vend qe te me drejtohesh mua me keto fjale ben mire tu thuash ca e cave qe e kan kaluar limitin e durimit qe mund te kete ndonje njeri kushdo qofte, une apo te tjere.
U thuaj te mbajne vendin e tyre dhe mos te kruhen me te tjeret, se ke votoj une eshte pune per mua dhe per askend tjeter.
P.s. U thuaj dhe qe edhe njehere do ngelen ne opozite, nuk bejne dot me shume se aq.

Back