Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si ta besh per vete nje femer...?

Status
Temë e mbyllur.
Po, po Coli!
Kur puth Coli pushon kengen kanarina dhe bylbyli!

Dashuria nuk eshte gure, nuk eshte objekt nuk eshte skultptur. ajo eshte nje prodhim ndjenjash. Ndryshon njeriu(rritet) ndryshojne ndienjat, ndryshon dashuria. Po flasim per njerez fiziologjik, jo per ata qe ngelen gjithmon adoleshent nga mendja.
Duket qe nuk ke dashuruar asnjehere ti, se dashuria edhe ne moshe madhore te kthen ne adoleshent ?

Momentalisht gjendem ne nje debat Dhe jam vene ndermjetese
Mes dy personave ku:
Vajza eshte pas djalit
Djalit s‘i pelqen

Kur e keshillova vajzen perpara se te uleshim ne tavolin - INJOROJE.

Ngeli te Ura .
6EABE69C-BFA4-40D0-8402-6D4304847F6D.jpeg

iDeA :) eshte shume chilled.
Who likes me is after me and same for me :)

Mes dy personave ku:
Vajza eshte pas djalit
Djalit s‘i pelqen

Ngeli te Ura .
View attachment 58252

Dmth ju e vute djalin ne mes edhe fut e bjer..hajde ndermjetesim hajde!

Dmth ju e vute djalin ne mes edhe fut e bjer..hajde ndermjetesim hajde!

Une jam nga ana e djalit

Se eshte objektiv

Mirepo Gjuha e trupit - Body language nuk ishte korrekte.

Ia shpreha me qetesi - se gjermanet s‘mbahen per takt :) por djali ka te drejt.
Nqs tjetri ste do - nuk te do.

Gjithmone ke qene ?
Luleshtrydhe, njeriu brenda tij nuk ndryshon kurre. Eshte po ai femija qe hap syte dhe njeh veten e tij deri sa vdes.
Mirpo trupi nuk i pergjigjet njesoj nje 15 vjecari si nje 75 vjecari. 75 vjecari nuk ha me dot fiq, se vdes sic hante kur ishte 15 vjec. Besoj se me kupton cdua te them.
Organizmi ndryshon, megjithese nuk i ndryshon deshira per te tretur te njejtat gjera. Po e kuptove qe organizmi ka ndryshuar, jeton, po nuk e kuptove dhe vazhdon te hash akoma fiq, vdes. Ja keshtu eshte dhe dashuria.

Luleshtrydhe, njeriu brenda tij nuk ndryshon kurre. Eshte po ai femija qe hap syte dhe njeh veten e tij deri sa vdes.
Mirpo trupi nuk i pergjigjet njesoj nje 15 vjecari si nje 75 vjecari. 75 vjecari nuk ha me dot fiq, se vdes sic hante kur ishte 15 vjec. Besoj se me kupton cdua te them.
Organizmi ndryshon, megjithese nuk i ndryshon deshira per te tretur te njejtat gjera. Po e kuptove qe organizmi ka ndryshuar, jeton, po nuk e kuptove dhe vazhdon te hash akoma fiq, vdes. Ja keshtu eshte dhe dashuria.
Prej ketej rrjedh ajo shprehja,hengri fiq edhe vdiq.

Kemi perceptime te ndryshme per dashurine, ti mishtore ndersa une shpirterore.

Mes dy personave ku:
Vajza eshte pas djalit
Djalit s‘i pelqen

Ngeli te Ura .
View attachment 58252

does this thing work?

Mes dy personave ku:
Vajza eshte pas djalit
Djalit s‘i pelqen

Ngeli te Ura .
View attachment 58252

Ke ndonje lidhje farefisnore me pleqte e pajtimeve te gjaqeve ? ?
Te gjithe thone lart e poshte : idea e urte , e sjellshme , e embel , e qete , e nuk u thua gje , une nick te permenda , e me bere diss ?

Status
Temë e mbyllur.
Back