• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si ta besh per vete nje femer...?

Status
Temë e mbyllur.
Duke i dedikuar kenge, poezi, proze, essay, etj etj ........,duke i ble dhurata, duke e dashuruar edhe mbas 100 vitesh dhe shume te tjera si keto ?:wub:

:)

a4DYX7e.jpg
Per gjithe femrat, e faleminderojm per mundimin, por ajo qeska ne mes te shalve nuk pranohet, ne emer te korones

Duke i dedikuar kenge, poezi, proze, essay, etj etj ........,duke i ble dhurata, duke e dashuruar edhe mbas 100 vitesh dhe shume te tjera si keto ?:wub:
Nuk dua te bej ekspertin e dashurise, se e kemi nje ekspert, Colin, po une mendoj qe dashuria nuk rri gjithmon njesoj. Ajo ndryshon dhe transformohet bashke me njerzit. Te vetmen gje qe duhet bere, duhet kuptuar dhe ndryshuar bashke me te.

Nuk dua te bej ekspertin e dashurise, se e kemi nje ekspert, Colin, po une mendoj qe dashuria nuk rri gjithmon njesoj. Ajo ndryshon dhe transformohet bashke me njerzit. Te vetmen gje qe duhet bere, duhet kuptuar dhe ndryshuar bashke me te.
Pranoje qe energjia as nuk krijohet as shuhet vetem transformohet. ?

.....coli ekspert ??-qesh--qesh--qesh-.....nejse, ca te them tani se e di qe s'do kuptosh ?
Dashuria e vertete nuk ndryshon kurr, problemi eshte a ke dashuruar ndonjehere? ?

Ta dashurosh e a cortegiarla come se fosse il primo giorno che la conosci ! E non dimenticare mai , qe nuk eshte pron e jotja, sic lo definiscono alcuni, a o e imja tani se vras me trunin lol !!

Thua ti se kan ndryshu njerzit e poezive ...e luleve, ne....dicka tjeter? ``fumato``

.....coli ekspert ??-qesh--qesh--qesh-.....nejse, ca te them tani se e di qe s'do kuptosh ?
Dashuria e vertete nuk ndryshon kurr, problemi eshte a ke dashuruar ndonjehere? ?

Po, po Coli!
Kur puth Coli pushon kengen kanarina dhe bylbyli!

Dashuria nuk eshte gure, nuk eshte objekt nuk eshte skultptur. ajo eshte nje prodhim ndjenjash. Ndryshon njeriu(rritet) ndryshojne ndienjat, ndryshon dashuria. Po flasim per njerez fiziologjik, jo per ata qe ngelen gjithmon adoleshent nga mendja.

Status
Temë e mbyllur.
Back