does this thing work?
Nuk besoj se funksionon kur ska nje Marre - Dhenie ✌?
@Nirvana mesoj nga gabimet e te tjereve e kjo me fal qetesi qe te degjoj.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !does this thing work?
Cfare donte te thoshte autori me kte ?? ?DUHET te ..SHIKOSH FEMIJEN e REXHIT dhe ANGELICA si FEMER.
Klyshat e te tjereve KANE....Make up apo SURRATIN e....JUAJ.
Noten e mire.
Po pse trembesh ti?E un pa kuptu e kam ba nje femer per vete. ?
Nje dite te puna me thonte qe me pelqen tipi jot, je e bukur, ke trup shum te bukur. Kur qelloja ne turn me te gezohej. Une se dija qe ajo pelqen femrat. Mka kap frika ?
E un pa kuptu e kam ba nje femer per vete. ?
Nje dite te puna me thonte qe me pelqen tipi jot, je e bukur, ke trup shum te bukur. Kur qelloja ne turn me te gezohej. Une se dija qe ajo pelqen femrat. Mka kap frika ?
Se mos me afrohet, ose ben ndonje veprim.Po pse trembesh ti?
Ste dija kaq budall ?Mos u frikeso !
Jepi nje shans , femrat e meritojne gjithmone nje shans , aq me shume brenda gjinise ! ?
Ke frike se mos te pelqen?Se mos me afrohet, ose ben ndonje veprim. ☹
Uaaa qyqjaaaa. Tu thafte ajo dore qe e shkruajte.Ke frike se mos te pelqen?
Leshi eshte old fashionUaaa qyqjaaaa. Tu thafte ajo dore qe e shkruajte.
Me pelqejne Burrat me Lesh ?
Kjo eshte serioze!E un pa kuptu e kam ba nje femer per vete. ?
Kjo eshte akoma me serioze!Ke frike se mos te pelqen?
Ste dija kaq budall ?
Sinqerisht!!
Ehhh medet. Edhe germat ti njoh ?Nga ngjyra e nickname mendova se kujdesesh per userat e thjeshte , megjithate mendoje ate qe te thashe se ska asgje te keqe nese i shton cv-se nje experience te tille ! Mos ofendo ?
.....coli ekspert ??.....nejse, ca te them tani se e di qe s'do kuptosh ?
Dashuria e vertete nuk ndryshon kurr, problemi eshte a ke dashuruar ndonjehere? ?
Rrofsh per fjalet e mira......Po, po Coli!
Kur puth Coli pushon kengen kanarina dhe bylbyli!
Dashuria nuk eshte gure, nuk eshte objekt nuk eshte skultptur. ajo eshte nje prodhim ndjenjash. Ndryshon njeriu(rritet) ndryshojne ndienjat, ndryshon dashuria. Po flasim per njerez fiziologjik, jo per ata qe ngelen gjithmon adoleshent nga mendja.