• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si ta besh per vete nje femer...?

Status
Temë e mbyllur.
E un pa kuptu e kam ba nje femer per vete. ?
Nje dite te puna me thonte qe me pelqen tipi jot, je e bukur, ke trup shum te bukur. Kur qelloja ne turn me te gezohej. Une se dija qe ajo pelqen femrat. Mka kap frika ?

Mos u frikeso !
Jepi nje shans , femrat e meritojne gjithmone nje shans , aq me shume brenda gjinise ! ?

Nga ngjyra e nickname mendova se kujdesesh per userat e thjeshte , megjithate mendoje ate qe te thashe se ska asgje te keqe nese i shton cv-se nje experience te tille ! Mos ofendo ?
Ehhh medet. Edhe germat ti njoh ?
Hajt tash!!

Po, po Coli!
Kur puth Coli pushon kengen kanarina dhe bylbyli!

Dashuria nuk eshte gure, nuk eshte objekt nuk eshte skultptur. ajo eshte nje prodhim ndjenjash. Ndryshon njeriu(rritet) ndryshojne ndienjat, ndryshon dashuria. Po flasim per njerez fiziologjik, jo per ata qe ngelen gjithmon adoleshent nga mendja.
Rrofsh per fjalet e mira......
duhet tja thuash keto nje individi fisiollogjik...qe te kuptoje e te ndaje fisin nga llogjika

Status
Temë e mbyllur.
Back