peshkaqeni33
nje ze midis jush
- Anëtar
- Jan 29, 2011
- Postime
- 37,144
- Pikët
- 113
Po qe per energji, pyet Kasemin.Por se si ndodh te takosh nje person qe ndjen nje lloj energjie qe sdo e ndjesh per tjeter njeri![]()
Ate kemi elektricistin e forumit.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po qe per energji, pyet Kasemin.Por se si ndodh te takosh nje person qe ndjen nje lloj energjie qe sdo e ndjesh per tjeter njeri![]()
Kjo u vendos që te tema që hape.Une ju dua juve! Keshtu pakete sic jeni.
Ca?E habitshme .
Pse ndodh ??
Tregoj i se ke gjet 18 mil. Euro ne mur qe t'i ka lene gjyshi dhe...u bo puna. .O legen!!!Po a sjan llafet e mija kto qe ti thash dje??Nejse,, ska gjo,,mjafto qe paskan bo pun,paske mor zemer!!!???

Çudi ne 45 faqe asnje pergjigje e qelluar ne kete pyetje te thjeshte!
O i kom bo me djers!!!18mil i kom djeg kur skisha me u ngrof,kur mu vu DEA mrapa??Tregoj i se ke gjet 18 mil. Euro ne mur qe t'i ka lene gjyshi dhe...u bo puna. .
Le Lumin ti. ..![]()
Per gjithe femrat, e faleminderojm per mundimin, por ajo qeska ne mes te shalve nuk pranohet, ne emer te korones
Nuk dua te bej ekspertin e dashurise, se e kemi nje ekspert, Colin, po une mendoj qe dashuria nuk rri gjithmon njesoj. Ajo ndryshon dhe transformohet bashke me njerzit. Te vetmen gje qe duhet bere, duhet kuptuar dhe ndryshuar bashke me te.Duke i dedikuar kenge, poezi, proze, essay, etj etj ........,duke i ble dhurata, duke e dashuruar edhe mbas 100 vitesh dhe shume te tjera si keto ?![]()
Po ti si pergjigjesh?@Nicktjeter per kete e kisha fjalen !
Pranoje qe energjia as nuk krijohet as shuhet vetem transformohet. ?Nuk dua te bej ekspertin e dashurise, se e kemi nje ekspert, Colin, po une mendoj qe dashuria nuk rri gjithmon njesoj. Ajo ndryshon dhe transformohet bashke me njerzit. Te vetmen gje qe duhet bere, duhet kuptuar dhe ndryshuar bashke me te.
.....coli ekspert ??Nuk dua te bej ekspertin e dashurise, se e kemi nje ekspert, Colin, po une mendoj qe dashuria nuk rri gjithmon njesoj. Ajo ndryshon dhe transformohet bashke me njerzit. Te vetmen gje qe duhet bere, duhet kuptuar dhe ndryshuar bashke me te.

.....nejse, ca te them tani se e di qe s'do kuptosh ?Me shikim ?Po ti si pergjigjesh?
E pranoj!Pranoje qe energjia as nuk krijohet as shuhet vetem transformohet. ?
Thua ti se kan ndryshu njerzit e poezive ...e luleve, ne....dicka tjeter?Nuk dua te bej ekspertin e dashurise, se e kemi nje ekspert, Colin, po une mendoj qe dashuria nuk rri gjithmon njesoj. Ajo ndryshon dhe transformohet bashke me njerzit. Te vetmen gje qe duhet bere, duhet kuptuar dhe ndryshuar bashke me te.

.....coli ekspert ??.....nejse, ca te them tani se e di qe s'do kuptosh ?
Dashuria e vertete nuk ndryshon kurr, problemi eshte a ke dashuruar ndonjehere? ?