Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ndaj ke filluar e shkruan gjithë ato mullar me llafe ti që i quan poezi, për të balancuar konkurentët? ?Jo more shok jo, @pablito e ha ne mengjes ka nje, problemin me te madh jame duke e pas me poeta more peshko, ata jan goj embel e perdorin sheqer kur shkruajn, po nuk e din keto femrat qe ata vetem fjalet i kan ashtu se ne vepra eshte e kunderta me neve qe ne fjale jemi te vrazhd po ne vepra jemi si luan![]()
O legen!!!Po a sjan llafet e mija kto qe ti thash dje??Nejse,, ska gjo,,mjafto qe paskan bo pun,paske mor zemer!!!???Jo more shok jo, @pablito e ha ne mengjes ka nje, problemin me te madh jame duke e pas me poeta more peshko, ata jan goj embel e perdorin sheqer kur shkruajn, po nuk e din keto femrat qe ata vetem fjalet i kan ashtu se ne vepra eshte e kunderta me neve qe ne fjale jemi te vrazhd po ne vepra jemi si luan![]()
Po qysh me te shti mem citu ty o shpirt, po ti se din qe kur me citon me duket sikur femra me e bukur e forumit po me citonO legen!!!Po a sjan llafet e mija kto qe ti thash dje??Nejse,, ska gjo,,mjafto qe paskan bo pun,paske mor zemer!!!???
Jo se e ka menjen me bo karshillik!!Un tu u sjell mir ai bo kot!!??Ta kuptoj hallin o Lumi.
Ti e ke te tere me Pavliton. Qe kur ka hyre ai ne forum ti ka pergjysmuar grate.
Po si mund te jesh pozitiv me kundershtare te till verdall?!
Tani po e kuptoj ate urimin,byth't e forta ?
Unë besojA besoni ne soulmate ju??
Beson Akrepi!A besoni ne soulmate ju??
Pse ,ti jo?Beson Akrepi!
Edhe shoku tanku beson!Pse ,ti jo?
Per gjithe forumin e paske pergjigjen tiEdhe shoku tanku beson!
Une besoj tek ty!Per gjithe forumin e paske pergjigjen ti![]()
Por se si ndodh te takosh nje person qe ndjen nje lloj energjie qe sdo e ndjesh per tjeter njeriUne besoj tek ty!
Tek njeriu.
I kam dhene prokure te flasi ne emrin tim ne mungesen time.Per gjithe forumin e paske pergjigjen ti![]()
Une ju dua juve! Keshtu pakete sic jeni.I kam dhene prokure te flasi ne emrin tim ne mungesen time.
Jemi bere si hipite.Une ju dua juve! Keshtu pakete sic jeni.