• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si ta besh per vete nje femer...?

Status
Temë e mbyllur.
Se mos me afrohet, ose ben ndonje veprim. ☹
Nuk perben rendesi nese dikush qe ti nuk e do të të doje. Me rendesi eshte vetem nese ti do! dhe ndjen per dike qe çmendet per ty
dhe ta kthen me te njejten ndjenje frida
Ti tani je akoma ne fazen e dyshimeve dhe shume gjera do te duken te verteta
por nese perqendrohesh tek xhestet, veprat dhe jo tek fjalet, atehere do kesh te qarte konceptin e respektit dhe te dashurise qe personi ka ndaj teje!
fjalet i merr era ... ndaj ruaj veprat. ☺️

Rrofsh per fjalet e mira......
duhet tja thuash keto nje individi fisiollogjik...qe te kuptoje e te ndaje fisin nga llogjika
Mua me erdhi pak rende kur ia lexova fjalet Coli, po ia lexova ca te beja, i kishte shktuajtur ajo. Kam frike mos i ka lexuar dhe ndonje tjeter...
Po une nuk pranova asnje fjale nga ato qe tha ajo!

Nuk perben rendesi nese dikush qe ti nuk e do të të doje. Me rendesi eshte vetem nese ti do! dhe ndjen per dike qe çmendet per ty
dhe ta kthen me te njejten ndjenje frida
Ti tani je akoma ne fazen e dyshimeve dhe shume gjera do te duken te verteta
por nese perqendrohesh tek xhestet, veprat dhe jo tek fjalet, atehere do kesh te qarte konceptin e respektit dhe te dashurise qe personi ka ndaj teje!
fjalet i merr era ... ndaj ruaj veprat. ☺
Ca dyshimesh...
Keq gjendja, sic na e tregon Frida. Ajo po e zuri ne ndonje cep, ka per ti treguar perrallen e Kesulkuqes dhe ujkut grabitqar.
Une them me mire ti rrij larg, se sa te degjoj perrallen.

Mund te besh shum gjera per nje femer dhe prape mos ta besh dot per vete. Domethene neqoftese ajo se ndjen vet, mundohu sa te duash.

Ca dyshimesh...
Keq gjendja, sic na e tregon Frida. Ajo po e zuri ne ndonje cep, ka per ti treguar perrallen e Kesulkuqes dhe ujkut grabitqar.
Une them me mire ti rrij larg, se sa te degjoj perrallen.
Rri ore se eshte e vogel goca, s'ka pse i ushqen ndjenja dikujt qe nuk i intereson
si thua ti qe ta denoj karma friden??
frida eshte akoma ne moshen e endrrave te fantazive per te patur nje mashkull ne krahe dhe jo nje femer ?

Ps: ajo po na thote se tani po e gjuan kush te mund :p

Mund te besh shum gjera per nje femer dhe prape mos ta besh dot per vete. Domethene neqoftese ajo se ndjen vet, mundohu sa te duash.

E ne fund kur e kupton se nuk eshte ceshtje mundimi e shkeputesh, ajo fillon e ndjen vet, por ti e ke kuptu se nuk o as ceshtje kohe dhe nuk e ndjen me. Gjojna, gjojna kjo dynjo. :)

Status
Temë e mbyllur.
Back