Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

Përgjigje e: Si te behesh nje Magjistar dhe te modifikosh jeten tende.

Kjo më pëlqeu... dhe mund ta quash si të duash, por për mua nuk është magji... është optimizëm, vullnet, shpresë... është ta shohësh gotën gjysëm plot... Jo më kot pleqtë thoshin mos thuaj asnjëherë s'kam se të ikën dhe ajo që ke

Nese studjon magji per 15 vjet kupton qe ata qe kane shkruar keto libra jane njerzit me te medhenj te njerzimit ata qe historia i quan heronj shkencetar filozofe shenjtor etj etj.

Prandaj dhe ne magjistareve nuk na nevojitet shkopi magjik.

Ti i dashur po kupton qe gjithcka ke ditur per magjine me pare eshte nje mashtrim nje tallje nje genjeshter e shkaktuar qellimisht per te lene njeriun e thjeshte ne statusin e viktimes dhe te skllaverise.

Edhe diçka... nuk ka gjë që ti e dëshiron dhe nuk realizohet.... mjafton të bindësh veten se e dëshiron vërtet

Edhe diçka... nuk ka gjë që ti e dëshiron dhe nuk realizohet.... mjafton të bindësh veten se e dëshiron vërtet

Jo nuk eshte ashtu. Nese ti mendon me mendje se te duhet dicka psh nje makine e re mund te rish tere jeten duke e menduar dhe makina nuk te vjen kurre. Ky eshte gabim sepse ne mendojme me trurin tone qe eshte thjeshte si nje kompjuter. Njesoj si te besh copy paste te nje teksti e cfare do te ndodh asnjegje.

Por nese ti zgjon shpirtin tend qe eshte nje energji e fjetur brenda teje lidhesh autoamtikisht me koshiencen globale dhe cdo deshire e shpirtit tend plotesohet dhe ti nis te komunikosh me shpirtin tend dhe mund ti kerkosh nje makine dhe shpirti ta siguron nese i jep nje arsye qe i duhet qellimit te shpirtit. Psh me duhet nje makine qe te coj femijet ne shkolle, dhe bota te perbyset ty do te te vije ajo makine. Por nese i kerkoj nje ferrari pergjigjia qe do te marr eshte qe une nuk jam Michael Shumaker dhe nuk me duhet nje ferrarri dhe shpirti nuk i ben ndere Egos time per fame por nevojave te mia. Por nese qellimi im eshte te mberij ne nje mal shpirti do me siguroje nje helikopter dhe me beso kete te fundit e kam provuar vete kur mu kerkua te ndihmoja disa alpiniste.

Kontrasti dhe kompensimi.

Së pari, Sefer Jetzira i quan anët pozitive.....

Jeta,
paqja,
mençuria,
pasuria,
mbjellja (pjellshmëria),
bukuria
dhe dominimi.

E kundërta e tyre....

Kontrasti i jetës është vdekja,
antiteza e paqes është lufta,
antiteza e diturisë është marrëzi,
kontrasti i pasurisë është varfëria,
mbjellje (fertilitetit) si opozite është djerrinë,
antiteza e bukurisë është shëmti .
E kundërta e dominimit është skllavëria.

PS: po iki une se me presin diten e punes.dhe kur te mbaroj do shikoj se cfare dna mund te kem.Me duket se po dal dhe me plise .

Agree.

Hitleri dhe Himleri njeriu i tij i djathte perfshire dhe nje pjese te drejtuesve te Gestapos ishi njerez te iluminuar dhe te identifikuar me nje shpirt sepse ata te gjithe ishin te shkolluar ne shkolat Okultiste dhe ishin anetar te sekteve dhe njohes se mire te arteve antike me pak fjale ishin magjistare te vertete.

JU duket e cuditshme qe njerez shpirterore te kryejne masakra te tilla por meqense nuk e dini shpirti nuk ka nje moral nuk eshte moralist nuk preket ai thjeshte ndjek qellimin dhe ne kete rast qellimi ishte vrasja masive e viktimave.

Por ju do pyesni po cte mire kishte ne te gjithe kete qe ndodhi ?

Ne univers nuk egziston e mire e keqe nuk njihet ky koncept e keni gabim nese mendoni qe tani qe Hitleri vdiq shpirti i tij do perfundoje ne ferr. Hitleri braktisi trupin ndaj porositi te digjej sepse shpirti mund te rimisherohet perseri te vazhdoje qellimin e vet ne te ardhmen ndaj dhe naziskinet presin liderin e tyre ata nuk jane te marre dine perse flasin.

Luftrat dhe ngjarjet boterore ndodhin ne forme ciklike dhe qellimi i tyre eshte spastrimi i te gjithe atyre sklleverve i te gjithe atyre viktimave qe hane buke kot dhe jetojne si kafshe te lidhur me gjerat materiale. Ciklet jane dhe vazhdojne dhe kjo eshte dicka normale njesoj si vdekja e nje ylli dhe lindja e nje tjetri dhe morali ne kete pjese nuk luan asnje rol sepse morali eshte ndjenje njerezore qe i nevojitet njeriut ti nenshtrohet atij qe e skllaveron. Njerzit shpirteror nuk kane frike nga vdekja sepse nuk vdesin kurre edhe pse trupi i tyre ndalon se jetuari shpirti vazhdon te jetoje dhe mund te rikthehet nese nuk e ka mbaruar misjonin e vet. Tek ta nuk egziston frika ndjenjat negative sic i njohim ne dhe meqe nuk marin keshilla nga truri vullneti dhe besimi ne veprimet e tyre eshte aq epik dhe i pa besueshem sa dhe ligjet e materies ndryshojne. Keni shembuj nga bibla dhe kurani sa te duash se si ecin mbi uje se si e ndajne detin me dysh, po keta jane njerqez qe udhehiqen nga shpirti.

Por mos mendoni se nje njeri i mire qe ka bere vetem te mira ne kete bote do veje ne parajse. Kjo eshte gabim. Ne parajse ose ne bashkimin me Atin sic e kuptojne njerzit vene vetem ata shpirtera qe jane te arritur qe permbushin misjonin e tyre ne jeten tokesore.

Ka me shume mundesi te veje ne parajse nje Mafjoz se sa nje prift sepse nje mafjoz i rangut te larte nuk vepron me mendje sepse nuk duhen shkencetar per te mbajtur me dhune 1000 bandite te armatosur duhet nje njeri qe ka fuqi shpirterore ti detyroje te vrasin ne emrin e tij duhet nje njeri me vullnet dhe besim te ngjashem me Jezusin qe te pretendoje te zaptoje boten. Ndersa nje njeri i zakonshem nje viktime qe ska asnje lloj vullneti as per te lene duhanin pranon te jete skllav me mire sesa te ndeshet me intelektin e tij me fuqine shpirterore te njerzve te iluminuar. Eshte njesoj si te ndeshet nje milingone me nje tren me shpresen qe ta nxjerre trenin nga shinat. PO kaq fuqi ka shpirti njerzor.

Ndaj misjoni juaj nuk eshte te beheni njerez te mire e te moralshem misjoni juaj eshte te degjoni zemren dhe te zgjoni shpirtin qe fle brenda jush boll jetuat si viktima dhe si skllever vendosni ju si doni te jetoni jeten tuaj mos lejoni tju burgosin dhe te vampirizojne energjite tuaja duke ju hipnotizuar me shkollen dhe duke ju rroberuar me punen.

Last edited:

Shume mendojne qe nje njeri i varfer eshte i pasur nga gjendja shpirterore edhte i moralshem dhe i drejte dhe gjykoni te pasurit qe shtypin njerzit me kembe dhe se pasurine e kane bere me rruge te pista. E keni gabim nje njeri i varfer eshte nje viktime dhe kete ai e di shume mire eshte nje skllav.

Nje njeri i pasur ka zgjedhur ne jeten e vet te jetoje si i pasur ka zgjedhur te drejtoje skllever jo te punoje eshte deshira e tij dhe misjoni i tij.

Mos mendoni se Jezusi ishte nje varfanjak me nje rrobe e nje pale sandale. Jezusi ishte aq i pasur sa kur e kryqezuan romaket i moren rrobat sepse vlenin me shume se paga e 10 romakeve per nje vit. Sepse Jezusi vinte nga nje familje tregetare e pasur dhe kishte ne pronesi disa pallate qe kishin dhe sherberore kishte bere shkollat me te kushtueshme dhe kishte disa mesues personale. Jezusi ishte i pasur ne te gjitha format dhe ai asnjehere nuk e denoj apo gjykoj pasurine eshte kisha qe do te na paraqese nje figure varfanjaku me zemer te madhe ne menyre qe njerzit te besojne qe varferia eshte virtyti i dijetarit i njeriut shpirteror dhe nje figure e denje qe pershtatet me shtresat e varfera te shoqerise sepse ne bote ka me shume te varfer se sa te pasur. Eshte njesoj sikur tju thoshin nga shtepia e bardhe qe presidenti amerikan eshte aq i varfer sa kerkon leke borxh per te shtyre muajn dhe kjo do e bente figuren e tij me te mire me ju varfanjaket te cilet do mendonit se eshte burre i mire dhe punon nga halli per te mbajtur familjen. Jo e keni gabim ai eshte ai qe mban skllever nen sundimin e tij dhe nuk i plas fare per sentimentalizmat tuaja atehere pse nuk e gjykoni se eshte nje hajdut sepse ju jeni skllever dhe keni frike. Teoria e skllavit eshte puno nen sundimin e frikes. Frika nga papunesia eshte moda e re. Me par njerezit qe jetonin me gjueti nuk kishin frike edhe po te mos vrisnin ndonje kafshe edhe pse do te rinin me dite te tera pa ngrene. Po ju pse keni frike ? mendoni se do vdisni sapo tju mbaroje puna apo sepse nuk mund te gjeni ushqim ? Sepse mund te jetosh edhe pa makine edhe pa elektricitet keto nuk jane gjera jetesore jane lukse mbi lukse.

Trupi i njeriut mund te mbijetoje ne cdo teren ne te gjitha kushtet ne kemi lindur per te mbijetuar nuk na vret dot varferia organizmi yne eshte pershtatur te krijoje kushtet e jeteses eshte i afte te haje cdo ushqim sepse jemi ne vetvete kafshe me te egra se tigrat por para lekut na duket vetja lepuj te frikesuar sikur jeta jone vlen sa nje rroge.

Mos gjykoni te pasurit por mesoni prej tyre si te jetoni i shikoni si piksynim per ti arritur mos u ankoni qe nuk kane zemer te hapur qe te ndajne pasurine me ju sepse ju nuk e meritoni dhe faji eshte i juaji qe pranoni te jeni skllever

Nese ndihesh i varfer ashtu do te jesh ashtu do te sillesh ashtu do te jetosh. Por vetem ju ne nje cast mund ta ndryshoni varferine tuaj dhe mjafton te mos mendoni dhe te jetoni sic keni bere ne te kaluaren por vendosni piksynime dhe nisni te punoni per ti arritur dite per dite nga nje shkalle edhe nese bini poshte dy kate vazhdoni ngjitjen deri sa i gjithe universi ti nenshtrohet vullnentit tend. Mos u keshillo me trurin ai gjithmone do te thote qe eshte e pamundur keshtu qe e ka gabim eshte keshilltar shume i keq me mire i besoni zemres.

Mendoni pak pse jane pikerisht njerzit e pashkolluar me te pasurit ne bote ?
Sepse ata kane nje qellim duan te jetojne mire dhe vetem kete dine te bejne me mire kete deshire kane nuk mendojne sepse jane injorant nga ana intelektuale por zemra e tyre ju thote dhe ju ploteson deshirat sepse truri nuk duhet.
Ndersa ju mendoni se jeni inteligjente por ne fakt sapo u bete skllever shkoni ne shkolle te mesoni se si te jesh skllavi i perkryer per tu sherbyer te pasurve dhe pastaj shkoni tu kerkoni vend pune qe te skllaveroheni me deshire dhe te pagueni aq sa per te ngrene. Me e thjeshte do ishte te mbidhje 10 peme frutore dhe te haje frutet e tyre sesa nje jete skllavi. Sepse truri eshte nje kafshe e trembur qe ka ndjenjen e mbijeteses dhe ate ben ju shendron ne skllever me shpresen te mbijetoni . Per cfare ju nevojitet kjo inteligjence ? Pse doni te me tregoni mua qe jeni te ditur kur ndjej vuajtjet tuaja te pashpresa ? Ndaloje trurin dhe flakeni Egon degjoni zemren nuk duhet shkence per te dale nga burgu psikologjik ku po mbyteni. Pranoni humbjen qe te mesoni si fitohet, mos mendoni se jeni akoma ne loje, ju keni humbur, duhet te filloni perseri nga e para me nje teknike tjeter.

Last edited:

Duken te thjeshta te thena nga une dhe mendoni po keto i dime dhe ne.
Po i dini qe te gjitha sepse sapo njeri e kupton influenca mentale kalon automatikisht tek te gjithe ju ( Nje gje qe ju nuk e dini eshte qe keni dhuntine e intelektit kolektiv )

Ndryshimi eshte se une i shoh gjerat nga nje kendveshtrim tjeter jo nga kendveshtrimi i skllavit ndaj nuk kam frike te mendoj dhe te flas, ndersa ju keni frike te pranoni se jeni skllever qe tju mos lendohet Egoja qe ju ben te bukur, gomerer me samar floriri.

Por momentin qe ju do ta pranoni qe jeni skllever te viktimizuara qenje te pavlera qe zvarriten ne llumin e shoqerise vetem ateher truri juaj do e kuptoje qe e ka gabim dhe do ti liroje vendin zemres ajo qe te vendos nje qellim ne jete te jep cdo gje qe te nevojitet per te arritur qellimin dhe automatikisht nga nje njeri i deshtuar dhe i rendomte do rrezatosh me fort se dielli jo vetem aty por njesoj si nje yll qe lind ne univers.

Mendoni se une jam nje moralist i marre qe zbavitem duke shkruar ne kete forum te mallkuar per tju bere moral juve qe as nuk ju njoh kush jeni. Qe dua te mbledh fame e ndjekes per te krijuar ndonje lloj organizate idjote me njerez te denuar nga jeta

E keni gabim une jam i paracaktuar te bej kete pune dhe qellimi im eshte te udhezoj vetem 3 prej jush te tjeret thjeshte do marin leksione falas dhe deri sa misjoni im te perfundoje une do zhdukem.

Nuk kam nevoje per asnjerin prej jush nuk me intereson se kush jeni dhe se cfare doni te beni. Mund te me shani dhe te me ofendoni tere diten qe jam nje i marre dhe nuk kam per te qare. Mund te tregoni barsoleta me magjistare sa te doni por as nuk kam per te qeshur. Mund te me ofroni para por nuk kam per tjua mare edhe sikur te me luteni. Nuk ndjej as keqardhje per ju nuk ndjej asgje ndjej vetem panikun qe me vjen prej jush.

Ndjej Panikun qe po provoni nga e verteta ne cfare bote dhe ne cmenyre po jetoni sepse ju jeni kafshe te frikesuara qe presin diten e gjykimit. njesoj si ato delet te kasapi qe ju mezi prisni ti shijoni mishin ne nje dreke familjare.

Mendoni se Zoti do ju ndihmoje mendoni se bariu e do delen e vet te humbur dhe do bej cmos ta gjeje ta vendos ne rrugen e drejte ashtu sic ju meson Kisha. E keni gabim. Bariu nuk e dashuron delen ai e shikon si nje kafshe qe i sherben qellimit te tij per te ngrene sepse bariu eshte gjahtar.

Mendoni se ligji dhe shteti ju sigurojne jetesen e keni gabim sepse ligjet e tyre ju kufizojne ju vene prangat e rroberise qe ju te mos kunderviheni te pasurve por te ulni koken.

Mendoni se shkenca do ju hape syte dhe do ju iluminoje me dijet e saj. e keni gabim shkenca po ju shet objekte pa vlere po ju shet dije pa vlere qe nuk ju duhen po ju shet qe tju marre parate ate liri qe mendoni se e keni leket qe keni ne xhep dhe qe mendoni se mund te shetisni ne rruge te lire sepse keni 5000 leke te ndyra. Mendoni se adhuroni shkencen se keni smartphonin me te shtrenjte. Ju lumte sapo u ndricuat nga shkelqimi i budallait.

Atehere po jua them e rithem deri sa ta kuptoni per ata qe kane sy ta shohin kete shkrim.
Ju e keni celsin hapeni zemren zgjoni shpirtin qe ndodhet brenda jush dhe atehere do rilindni.

Atehere do me shkruani dhe do me thoni Adam Kadmon kam nje bote te gjithe perpara qe me duhet ta shijoj dhe ta ndjej ta eksploroj skam kohe te harxhoj kohe ne kete dreq forumi mbushur plot me deshtake do jem drita qe te shkelqej e te verboj te gjithe qorrat qe kane sy e nuk shikojne.

Se edhe nje i verber do e shikonte diellin kur rrezet ti binin mbi fytyre dhe do drejtonte gishtin dhe do thoshte ka ardhur mengjesi. Dhe mos thoni ai eshte i verber dhe nuk shikon se ne e dime qe mengjesi vjen kur na bie zilja e ores. Ajo zile eshte zilja e roberise qe ju theret te nisni punen dhe jo te shikoni agimin e diellit sado qe dielli lind perdite per tju kujtuar qe egziston.

Mendoni se une jam nje moralist i marre qe zbavitem duke shkruar ne kete forum te mallkuar per tju bere moral juve qe as nuk ju njoh kush jeni. Qe dua te mbledh fame e ndjekes per te krijuar ndonje lloj organizate idjote me njerez te denuar nga jeta

E keni gabim une jam i paracaktuar te bej kete pune dhe qellimi im eshte te udhezoj vetem 3 prej jush te tjeret thjeshte do marin leksione falas dhe deri sa misjoni im te perfundoje une do zhdukem.

Nuk kam nevoje per asnjerin prej jush nuk me intereson se kush jeni dhe se cfare doni te beni. Mund te me shani dhe te me ofendoni tere diten qe jam nje i marre dhe nuk kam per te qare. Mund te tregoni barsoleta me magjistare sa te doni por as nuk kam per te qeshur. Mund te me ofroni para por nuk kam per tjua mare edhe sikur te me luteni. Nuk ndjej as keqardhje per ju nuk ndjej asgje ndjej vetem panikun qe me vjen prej jush.

Ndjej Panikun qe po provoni nga e verteta ne cfare bote dhe ne cmenyre po jetoni sepse ju jeni kafshe te frikesuara qe presin diten e gjykimit. njesoj si ato delet te kasapi qe ju mezi prisni ti shijoni mishin ne nje dreke familjare.

Mendoni se Zoti do ju ndihmoje mendoni se bariu e do delen e vet te humbur dhe do bej cmos ta gjeje ta vendos ne rrugen e drejte ashtu sic ju meson Kisha. E keni gabim. Bariu nuk e dashuron delen ai e shikon si nje kafshe qe i sherben qellimit te tij per te ngrene sepse bariu eshte gjahtar.

Mendoni se ligji dhe shteti ju sigurojne jetesen e keni gabim sepse ligjet e tyre ju kufizojne ju vene prangat e rroberise qe ju te mos kunderviheni te pasurve por te ulni koken.

Mendoni se shkenca do ju hape syte dhe do ju iluminoje me dijet e saj. e keni gabim shkenca po ju shet objekte pa vlere po ju shet dije pa vlere qe nuk ju duhen po ju shet qe tju marre parate ate liri qe mendoni se e keni leket qe keni ne xhep dhe qe mendoni se mund te shetisni ne rruge te lire sepse keni 5000 leke te ndyra. Mendoni se adhuroni shkencen se keni smartphonin me te shtrenjte. Ju lumte sapo u ndricuat nga shkelqimi i budallait.

Atehere po jua them e rithem deri sa ta kuptoni per ata qe kane sy ta shohin kete shkrim.
Ju e keni celsin hapeni zemren zgjoni shpirtin qe ndodhet brenda jush dhe atehere do rilindni.

Atehere do me shkruani dhe do me thoni Adam Kadmon kam nje bote te gjithe perpara qe me duhet ta shijoj dhe ta ndjej ta eksploroj skam kohe te harxhoj kohe ne kete dreq forumi mbushur plot me deshtake do jem drita qe te shkelqej e te verboj te gjithe qorrat qe kane sy e nuk shikojne.

Se edhe nje i verber do e shikonte diellin kur rrezet ti binin mbi fytyre dhe do drejtonte gishtin dhe do thoshte ka ardhur mengjesi. Dhe mos thoni ai eshte i verber dhe nuk shikon se ne e dime qe mengjesi vjen kur na bie zilja e ores. Ajo zile eshte zilja e roberise qe ju theret te nisni punen dhe jo te shikoni agimin e diellit sado qe dielli lind perdite per tju kujtuar qe egziston.

Permbajuni udhes suaj qe ka treguar urtesi,packa se mendimet tona jane opinionet tona,e si nje nga ata mjeshtrat e urte s'ju shkon revoltimi (besoj). :)

Adam sa kohe tu desh ty te arrije ne gjendjen qe pershkruan dhe cfare bere konkretisht?

Pse do vetem tre vet, as me pak e as me shume?

Hitleri dhe Himleri njeriu i tij i djathte perfshire dhe nje pjese te drejtuesve te Gestapos ishi njerez te iluminuar dhe te identifikuar me nje shpirt sepse ata te gjithe ishin te shkolluar ne shkolat Okultiste dhe ishin anetar te sekteve dhe njohes se mire te arteve antike me pak fjale ishin magjistare te vertete.

JU duket e cuditshme qe njerez shpirterore te kryejne masakra te tilla por meqense nuk e dini shpirti nuk ka nje moral nuk eshte moralist nuk preket ai thjeshte ndjek qellimin dhe ne kete rast qellimi ishte vrasja masive e viktimave.

Ne univers nuk egziston e mire e keqe nuk njihet ky koncept e keni gabim nese mendoni qe tani qe Hitleri vdiq shpirti i tij do perfundoje ne ferr. Hitleri braktisi trupin ndaj porositi te digjej sepse shpirti mund te rimisherohet perseri te vazhdoje qellimin e vet ne te ardhmen ndaj dhe naziskinet presin liderin e tyre ata nuk jane te marre dine perse flasin.

Qenka i rrezikshëm sekti juaj...

Dmth edhe ti si shpirt i iluminuar nuk perjashton mundesine e vrasjes masive te viktimave nese siguron mjetet,apo kjo nuk ben pjese ne qellimet e tua.Cdo shpirt i ndryshem ka qellime te ndryshme.

Nuk e di nese jam i pregatitur te bej pjese ne treshe.Mendoj te bej pas.Nuk e menaxhoj dot gjithe kete fluks informacioni.

Adam sa kohe tu desh ty te arrije ne gjendjen qe pershkruan dhe cfare bere konkretisht?

Pse do vetem tre vet, as me pak e as me shume?

Per tu iluminuar duke rizgjuar shpirtin qe ndodhet brenda nesh e quajtur Anima apo Soul duhen mesatarisht 2 deri ne 10 vjet por ne raste te vecanta dhe pak dite. Pervec njohurive baze qe perbehet prej 20 librash duhet dhe praktike. Per cdo njeri pa perjashtim i cili deshiron te iluminohet mund tja arrije pasi eshte nje proces natyror dhe te gjithe jane te destinuar te iluminohen nese e deshirojne.
Te gjithe njerzit e famshem dhe me te degjuar te botes si politikane mbreter shkencetar sportista etj etj para se te arrinin famen e tyre kane kaluar ne kete rruge. Mendoni se duhet te jeni shkencetar te gjuani nje top futbolli nga mesfusha dhe te beni nje gol e keni gabim. Futbollistet me te mire ne bote thjeshte e godasin dhe e dine qe topi do te veje ne rrjete sepse nuk jane ata dhe talenti i tyre eshte vullneti i shpirtit qe i mban ne loje. Nuk jane te gjithe por ata qe jane mund te bejne nje gol edhe sikur ne porte te keni 10 portiere sepse ata luajne me zemer dhe nuk ndihen viktima kan vajtur te fitojne dhe nje pjese jane te iluminuar.

Cdo njeri e di misjonin e vet ne kete bote por nuk guxon ta mendoje jane ato enderat ne sirtar qe i presin te realizohen. Dikush do te behet sportist dikush nje mjek dikush nje mafjoz eshte pune qejfi por asnje nuk e ka ender te jete nje deshtak ndaj nderoni historine tuaj nese jeni i tille.

Shpirtrat e roberuar dhe te fjetur shpesh here kane misjone shume te rendesishme ku perfshien shume vete. Dhe keta 3 shpirtra kerkojne ndihme te rizgjohen dhe kete une e ndjej edhe pse ata qe i mbajne nuk jane koshient. Nese une nuk arij tu jap ndihme qe te kuptojne qe kane nje zemer atehere ata me siguri do vdesin nga ndonje semundje kanceroze dhe misjoni i tyre do i kaloj dikujt tjeter.

Mos u skandalizoni universi nuk hakmeret por eshte shpirti juaj i cili per te komunikuar ne rastet ekstreme perdor aksidentet dhe semundjet kur ju nuk doni ta degjoni qe ai egziston. Semundjet kancerogjene jane nje crregullsi e misjonit te qelizave te cilat e humbasin vetine e qellimit te tyre dhe me ane te ketij simbolizmi shpirti perpiqet ta nenshtroje mendjen dhe ti tregoje qe jeta nuk i eshte dhene te jete nje skllav por duhet te nderoj qellimin e jetes. Me pak fjale rezikoni te vetvriteni nese nuk reagoni. Nuk eshte rastesi nese vitet e fundit po vdesin kaq shume njerez nga semundjet kancerogjene por kush i kushton rendesi zemres me shume rendesi marin parate.

E dini qe akumulimi i parave sjell vdekje. Paraja simbolizohet nga uji. Nese eshte i rrjedhshem eshte i pijshem dhe paraja nese qarkullon ka vlere. Nese uji eshte i ndenjur te helmon dhe paraja e mbledhur te vret. Por kur nuk kemi para si i behet ? Me siguri nuk do te semureni dhe nuk do ju ndodhe asnje gje. Po kur duam te blejme nje makine si te mbledhim leke ? Mblidhi me idene qe do i shpenzosh sapo te arish shumen e makines. Te pasurit nuk semuren dhe nuk vdesin sepse ata nuk e mbledhin parane ata e qarkullojne nuk ju ndodhen para ne xhep perdorin llogari bankare dhe i qarkullojne ose blejne aksione dhe prona jane te zgjuar. Nese doni te fitoni sa me shume oara atehere filloni te shpenzoni sa memshume keni per te pare qe nese i shpenzoni me zemer do ju shtohen sepse nese universi ka vendosur qe ti te kesh 10 mije leke ne xhep sa here ti harxhosh do kesh mundesine ti fitosh perseri sepse universi nuk e anullon qellimin e tij ai i mban te njejtat shuma qe ju duhen. Eshte e lezetshme apo jo ndaj dhe pijanecet gjejne gjithmone leke per te blere raki ata e dine qe zemergjeresia shperblehet.

Last edited:

Luftrat dhe ngjarjet boterore ndodhin ne forme ciklike dhe qellimi i tyre eshte spastrimi i te gjithe atyre sklleverve i te gjithe atyre viktimave qe hane buke kot dhe jetojne si kafshe te lidhur me gjerat materiale. Ciklet jane dhe vazhdojne dhe kjo eshte dicka normale njesoj si vdekja e nje ylli dhe lindja e nje tjetri dhe morali ne kete pjese nuk luan asnje rol sepse morali eshte ndjenje njerezore qe i nevojitet njeriut ti nenshtrohet atij qe e skllaveron. Njerzit shpirteror nuk kane frike nga vdekja sepse nuk vdesin kurre edhe pse trupi i tyre ndalon se jetuari shpirti vazhdon te jetoje dhe mund te rikthehet nese nuk e ka mbaruar misjonin e vet. Tek ta nuk egziston frika ndjenjat negative sic i njohim ne dhe meqe nuk marin keshilla nga truri vullneti dhe besimi ne veprimet e tyre eshte aq epik dhe i pa besueshem sa dhe ligjet e materies ndryshojne. Keni shembuj nga bibla dhe kurani sa te duash se si ecin mbi uje se si e ndajne detin me dysh, po keta jane njerqez qe udhehiqen nga shpirti.

Por mos mendoni se nje njeri i mire qe ka bere vetem te mira ne kete bote do veje ne parajse. Kjo eshte gabim. Ne parajse ose ne bashkimin me Atin sic e kuptojne njerzit vene vetem ata shpirtera qe jane te arritur qe permbushin misjonin e tyre ne jeten tokesore.

Ka me shume mundesi te veje ne parajse nje Mafjoz se sa nje prift sepse nje mafjoz i rangut te larte nuk vepron me mendje sepse nuk duhen shkencetar per te mbajtur me dhune 1000 bandite te armatosur duhet nje njeri qe ka fuqi shpirterore ti detyroje te vrasin ne emrin e tij duhet nje njeri me vullnet dhe besim te ngjashem me Jezusin qe te pretendoje te zaptoje boten. Ndersa nje njeri i zakonshem nje viktime qe ska asnje lloj vullneti as per te lene duhanin pranon te jete skllav me mire sesa te ndeshet me intelektin e tij me fuqine shpirterore te njerzve te iluminuar. Eshte njesoj si te ndeshet nje milingone me nje tren me shpresen qe ta nxjerre trenin nga shinat. PO kaq fuqi ka shpirti njerzor.

Ndaj misjoni juaj nuk eshte te beheni njerez te mire e te moralshem misjoni juaj eshte te degjoni zemren dhe te zgjoni shpirtin qe fle brenda jush boll jetuat si viktima dhe si skllever vendosni ju si doni te jetoni jeten tuaj mos lejoni tju burgosin dhe te vampirizojne energjite tuaja duke ju hipnotizuar me shkollen dhe duke ju rroberuar me punen.
boll mashtrove, e mira dhe e keqja ekziston, nese ti do te justifikosh vrasjet e hitlerit, je rob i keq, bile me keq akoma, je rob i poshter.

Qenka i rrezikshëm sekti juaj...
sekt plerash lol, qe ne faqen e pare e kam keshilluar, hiq dore nga sekti qe te ka rekrutuar.

dhe e quan veten te iluminuar ky palla lol

ka te verteta dhe distortions ato qe thot Adami , duhet te lexosh midis rrashtave te gjesh ato me vlere e te hedhesh ato te tjerat qe jan me shume si fryrje per te zgjuar ndjenja te fshehta Shpirterore.

dhe dicka tjeter , kur lexoj Adamin me meren pak mendt lol qe do te thote ka aftesi hipnotike :D

dhe dicka tjeter , kur lexoj Adamin me meren pak mendt lol qe do te thote ka aftesi hipnotike :D
Kjo do të thotë se ti nuk je pa mëd fare, ke pak :d se ndryshe nuk do të merreshin. :d

ka te verteta dhe distortions ato qe thot Adami , duhet te lexosh midis rrashtave te gjesh ato me vlere e te hedhesh ato te tjerat qe jan me shume si fryrje per te zgjuar ndjenja te fshehta Shpirterore.

ka lesht e curres, ky esht budalla lol, nuk ekziston e mira dhe e keqja thot palla dhe justifikon masakrat masive.

ja kan shpelar trute, dhe i duket vetja i iluminuar.

boll mashtrove, e mira dhe e keqja ekziston, nese ti do te justifikosh vrasjet e hitlerit, je rob i keq, bile me keq akoma, je rob i poshter.

Ron miku im me ke thene qe je shkencetar dhe jo historian. Por meqe je nje gjeni me shpjego pak kush eshte e keqe pa qene moralist dhe as fetar, nuk dua te degjoj te qarat e tua si nje viktime. E di qe nazizmi perdor nje simbol budist dhe a e di pse amerikanet nuk i denuan nazistet por i mbajten dhe u dhane te gjitha te drejtat pse nuk pyet ata pse e mbuluan vrasjen e miljina njerzve se dine ta shpjegojne se une nuk kisha lindur akoma qe te mbroja ato ide.

Aleatet nuk vajten ti vrisnin nazistet vajten ti rekrutonin. Ata naziste qe u denuan me vdekje ishin pa vlere njerez kot me kot ky eshte nje nga rastet me te ndyra te moralistve por hajt se sja mban njeriu ta diskutoje se nuk i del llotua amerikane pastaj.

Last edited:
Back