Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

( Së bashku ) Të mësojmë të shkruajmë e të flasim shqip

Një dhe nja nuk ka te njejtin kuptim.
një gote bosh cileson numrin e gotave.
nja dy tre gota bosh , nuk di ca cileson por jo numrin??
Të lumtë.E para ( një ) është numëror, e dyta ( nja ) është pjesëz përafruese.

Si i thone contestualizzare ne shqip?

fjala kontest ne gjuhen shqipe ka kete kuptim: mohim i dickaje, refuzim, mospajtin....

* gjen zabtim kryesisht në drejtësi, prandaj në këtë drejtim @Rex mund ta sqarojë edhe më mirë.

Last edited:
fjala kontest ne gjuhen shqipe ka kete kuptim: mohim i dickaje, refuzim, mospajtin....

* gjen zabtim kryesisht në drejtësi, prandaj në këtë drejtim @Rex mund ta sqarojë edhe më mirë.

Demke e kam pershtypjen se po me ngaterron me dike. Nuk jam avokat, nuk jam ne politike, nuk jam fytyre publike. Po ndodhe ne vazhdimesi ky ngaterrimi.

Ndoshta me avokatin Arianit Koci?
Me ate vetem njihemi.

Demke e kam pershtypjen se po me ngaterron me dike. Nuk jam avokat, nuk jam ne politike, nuk jam fytyre publike. Po ndodhe ne vazhdimesi ky ngaterrimi.

Ndoshta me avokatin Arianit Koci?
Me ate vetem njihemi.
Shumë e vërtetë kjo. E ka thënë dikush këtu ( ai tashmë nuk po vjen këtu). Kam dashur ta hulumtoj. Besoj të kujtohet disa pyetje që t'i kam pas bërë: krejt përgjigjet që jepje atje te Arianiti çonin ...
Më fal pra!
Por besoj e ke hetuar, nëpër vite edhe para se të kisha menduar se je Arianiti, kam pasur, kam dhe vazhdoj të kem respektin në nivel për ty. Gjithmonë më je dukur me një kulturë të veçantë nga shumica.
Edhe një herë, më fal!
Demka

• Like
Reactions: Rex
Back