Për ta vazhduar arsyetimin; mund të më thuash dy cilësi që i vlerëson te një femër?Mos ja fut kot tani, mua më pëlqejnë femrat, kush tha që edhe femrave u pëlqejnë femrat? ?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Për ta vazhduar arsyetimin; mund të më thuash dy cilësi që i vlerëson te një femër?Mos ja fut kot tani, mua më pëlqejnë femrat, kush tha që edhe femrave u pëlqejnë femrat? ?
Qe tju vijne sa me shume idera pra .Ja shiko si të keqorjenton En-nisa, thot që femrave u pëlqen ça pëlqeni ju meshkujt.![]()
Aha po fole me fjalë të mëdha e humba fare unë, sa më thjeshtë aq më mirë.Të mos e banalizojmë kot komentin; ti e kuptove çfarë kam dashur të shpreh por hyre kot për shaka. Kur e shkrova atë frazën kisha parasysh empatinë dhe reciprocitetin,shumë të rëndësishme në planin njerëzor të njohjes.
Të kam cituar dhe më poshtë plr të ta thjeshtuar?, se ti je i thellë dhe "i cekët" ?kur të leverdisAha po fole me fjalë të mëdha e humba fare unë, sa më thjeshtë aq më mirë.
Me empatira, reciprocitete etj, etj...shpjegoja Lumit mua më ngec akrepi i orës me kshu fjalësh. ?
Akoma këtu qënke ti? ?Të kam cituar dhe më poshtë plr të ta thjeshtuar?, se ti je i thellë dhe "i cekët" ?kur të leverdis
Unë mendoja se e kishe vënë nickun prej shenjës së.horoskopit jo prej orës..Aha po fole me fjalë të mëdha e humba fare unë, sa më thjeshtë aq më mirë.
Me empatira, reciprocitete etj, etj...shpjegoja Lumit mua më ngec akrepi i orës me kshu fjalësh. ?
Po, jam akrepi që u kalon përsipër atyre dy akrepeve të tjera te ora. ? ?Unë mendoja se e kishe vënë nickun prej shenjës së.horoskopit jo prej orës..
Të rrinka sahati 12 dmth?
Sdo të të afrohen më femrat?Po, jam akrepi që u kalon përsipër atyre dy akrepeve të tjera te ora. ? ?
U kalon përsipër thash por pa i prekur. ?Sdo të të afrohen më femrat?
Bëhu elektronik
Mos i shtyp.dyshe?
Kot I bie vërdallë me fjalë të bukra, prapëseprapë "përsipër" mbetet! ? ? ?U kalon përsipër thash por pa i prekur. ?
Me tre hapsh. ?
Si mbikqyres,jo si shtypes.Kot I bie vërdallë me fjalë të bukra, prapëseprapë "përsipër" mbetet! ? ? ?
mos more cfar fatkeqësie!Si mbikqyres,jo si shtypes.
Akrepi i sekondave eshte i xanun duke vrapuar.mos more cfar fatkeqësie!
Me demek, shif me sy e plas me zemër - i thonë ksaj pune ?
Jo Babe nuk është ashtu, sipas kësaj që thua ti unë jam kati i fundit në pallat taracën kam përsipër, për të gjitha ato që kam poshtë përsipër jam unë po më duhet matrapik... ? ?Kot I bie vërdallë me fjalë të bukra, prapëseprapë "përsipër" mbetet! ? ? ?
Kur te pikon taraca ty gjithe pallati ka per detyre te te mbylle vrimat se taraca eshte prone e perbashket.Jo Babe nuk është ashtu, sipas kësaj që thua ti unë jam kati i fundit në pallat taracën kam përsipër, për të gjitha ato që kam poshtë përsipër jam unë po më duhet matrapik... ? ?
Ashtu thonë por asnjë nuk e çan trapin kur pikon, unë e izoloj taracën por natyrisht që të tjerët vetëm po vdiqa unë hipin në taracë. ?Kur te pikon taraca ty gjithe pallati ka per detyre te te mbylle vrimat se taraca eshte prone e perbashket.

Te rrofte krenaria ty,rri me legen prit pikat e tavanit ?Ashtu thonë por asnjë nuk e çan trapin kur pikon, unë e izoloj taracën por natyrisht që të tjerët vetëm po vdiqa unë hipin në taracë. ?
Që t'i bie shkurt për të sqaruar ty se mëndja jote e djallëzuar punon edhe pas virusit, çdo vrimë e mbyll unë dhe asnjë nuk hipën sipër katit tim.![]()
Prandaj ne takimin tjeter kishte ardh tullace dhe me tha qe po ndiqte moden?!?!?
p.s. problemi eshte se kur ben nje femer per vete te gjitha shoqet e saj duan te te bejne per vete... pikerisht aty te pirdhet mendja.