• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Si ta besh per vete nje femer...?

Status
Temë e mbyllur.
Të mos e banalizojmë kot komentin; ti e kuptove çfarë kam dashur të shpreh por hyre kot për shaka. Kur e shkrova atë frazën kisha parasysh empatinë dhe reciprocitetin,shumë të rëndësishme në planin njerëzor të njohjes.
Aha po fole me fjalë të mëdha e humba fare unë, sa më thjeshtë aq më mirë.
Me empatira, reciprocitete etj, etj...shpjegoja Lumit mua më ngec akrepi i orës me kshu fjalësh. ?

Me empatira, reciprocitete etj, etj...shpjegoja Lumit mua më ngec akrepi i orës me kshu fjalësh. ?
Të kam cituar dhe më poshtë plr të ta thjeshtuar?, se ti je i thellë dhe "i cekët" ?kur të leverdis

Të kam cituar dhe më poshtë plr të ta thjeshtuar?, se ti je i thellë dhe "i cekët" ?kur të leverdis
Akoma këtu qënke ti? ?
Ohuuuu unë kisha ikur kot u ktheva, bile harova ça po thonim.
Ku e kishim llafin, te kafeja? ?

Unë mendoja se e kishe vënë nickun prej shenjës së.horoskopit jo prej orës..
Të rrinka sahati 12 dmth?

Kot I bie vërdallë me fjalë të bukra, prapëseprapë "përsipër" mbetet! ? ? ?
Jo Babe nuk është ashtu, sipas kësaj që thua ti unë jam kati i fundit në pallat taracën kam përsipër, për të gjitha ato që kam poshtë përsipër jam unë po më duhet matrapik... ? ?

Jo Babe nuk është ashtu, sipas kësaj që thua ti unë jam kati i fundit në pallat taracën kam përsipër, për të gjitha ato që kam poshtë përsipër jam unë po më duhet matrapik... ? ?
Kur te pikon taraca ty gjithe pallati ka per detyre te te mbylle vrimat se taraca eshte prone e perbashket.

Kur te pikon taraca ty gjithe pallati ka per detyre te te mbylle vrimat se taraca eshte prone e perbashket.
Ashtu thonë por asnjë nuk e çan trapin kur pikon, unë e izoloj taracën por natyrisht që të tjerët vetëm po vdiqa unë hipin në taracë. ?
Që t'i bie shkurt për të sqaruar ty se mëndja jote e djallëzuar punon edhe pas virusit, çdo vrimë e mbyll unë dhe asnjë nuk hipën sipër katit tim. ``fumato``

Ashtu thonë por asnjë nuk e çan trapin kur pikon, unë e izoloj taracën por natyrisht që të tjerët vetëm po vdiqa unë hipin në taracë. ?
Që t'i bie shkurt për të sqaruar ty se mëndja jote e djallëzuar punon edhe pas virusit, çdo vrimë e mbyll unë dhe asnjë nuk hipën sipër katit tim. ``fumato``
Te rrofte krenaria ty,rri me legen prit pikat e tavanit ?

Nje karakter I qendrueshem i cilter dhe humanitar... them qe eshte edhe celesi sekret per te bere jo vetem nje femer por shume femra ... per vete .

Prandaj ne takimin tjeter kishte ardh tullace dhe me tha qe po ndiqte moden?!?!?

p.s. problemi eshte se kur ben nje femer per vete te gjitha shoqet e saj duan te te bejne per vete... pikerisht aty te pirdhet mendja.

Kaso, ne greqi kapa nje greke nja dy vjece me te vogel se une. Tani e kapa une... Me kapi vet ajo. Ter lojen ajo e bente, une vetem sa i pergjigjesha lojes se saj. Ndonje kushedi nuk ishte, po e mire ishte. Filluam te dilnim bashke. Kishte nje shoqe, qe mender na cante trapin qe e merrte gjithmon me vete. Allvanos... Allvanos... ajo. Ne cdo mubet do ulte shqiptaret, me pas mora vesh qe i fliste keq edhe per mua. Qellova qe e takova nje here vetem ne rruge dhe e kapa...
"Si e ke hallin moj moter qe nuk te rri goja rehat" - i thashe - "Pse me je qepur pas mua, me ato shpifjet e tua, ca nuk te pelqen tek une"
Une prisja te me justifikohej ose te ma priste shkurt me ato pallavrat alla greke me allvanos e qYp me kos... Ajo me tha...
"Ajo nuk te meriton ty. Ti duhet te gjesh nje me te mire. Vendi eshte mbushur plot me femra me te mira"... E cudira te kesaj natyre.

Me nje fjale po ma sillte verdall. Derisa ne fund e nxoti koken e muabetit. Ia kishte qefi per vete. Me fliste dhe filloi te me prekte nga gjoksi me duart e saj, e ke parasysh si te prekin femrat, fliste dhe me kapte jaken dhe pullet e kemishes sikur i rregullonte, sikur i pastronte, sikur i ferkonte... Lere, lere me polli me shejtanen... Sa lozonjare ishte.

Dua te dal tek muabeti jot. Pikes i ke rene.

Status
Temë e mbyllur.
Back