Shume e verteteUnë lumturinë e gjej në arritjet e mia,si dhe në sytë e fëmijëve të mi
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Shume e verteteUnë lumturinë e gjej në arritjet e mia,si dhe në sytë e fëmijëve të mi
me luleshtrydhe, mjalt, arra, banane, kos frutash ,dhe cdo te premte, dajak...![]()
dmth beso e kontrollo me pak fjaleJepi besim dhe liri. Këtë të fundit me karar se nuk i dihet.![]()
epo dajaku nga xheneti ka dalTë premten o gjynah se shkojmë në gjami.
Veshtire!Eva kishte gjithe parajsen dhe nuk i mjaftoi![]()
dmth beso e kontrollo me pak fjale
epo dajaku nga xheneti ka dal![]()
Ama për vete doni liri juÇdo gjë me karar Eba se abuzohet me besimin dhe lirinë.![]()
Ore kjo Eba pse me ka fut ne ignore mua, pyete pak ca i kam bere moreMë duket se nuk po flasim për të njëjtin dajak.![]()
Ore kjo Eba pse me ka fut ne ignore mua, pyete pak ca i kam bere more![]()
Kush ju?Ama për vete doni liri ju![]()
Gjinia mashkullore në përgjithësiKush ju?
Opo ti jo 1 po 2 mendime pac po une i ziu cfaj kamE kam 1 mendim e kam![]()
Ore eshte mire apo keq? Si duhet te jet.Gjinia mashkullore në përgjithësi
Un jam me lirinë.Ore eshte mire apo keq? Si duhet te jet.